Toiveiden mukaan räätälöity hirsimökki jokaiseen tarpeeseen

hirsimokki toiveiden mukaan

Perinteisestä suomalaisesta mökistä tai hirsisaunasta haaveillessa kuvittelemme usein luonnonläheisiä hetkiä, vankat puiset seinät ja rauhoittavia maisemia luonnon äärellä. Haaveiden hirsirakennuksen toteuttaminen on helppoa, kun tuomme kuvaan rautaiset ammattilaisemme, laadukkaat materiaalit ja mahdollisuuden muokata rakennusmallejamme toiveiden mukaisiksi ilman lisäkustannuksia.

Modernit hirsirakennukset miellyttävät asiakkaitamme

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palvelumme tuomaan helppouteen. Kun helsinkiläinen lapsiperhe kaipasi lisää nukkumatilaa mökilleen, he päätyivät valitsemaan Joro-Huviloiden Elliida-pariaitan, joka toimitettiin heille täysin varusteltuna. Aitan toimitus sujui jouhevasti, ja perhe oli tyytyväinen saamaansa palveluun ja lopputulokseen.

Saunamme ovat myös aiheuttaneet ihastusta käyttäjissään, kuten esimerkiksi moderni pihasauna, jonka Joro-Huvilat toimitti Lapin perheelle. Lapit valitsivat rakentamisen sijaan valmistoimituksen, joka sisälsi vierashuoneenakin toimivan saunakamarin. Pihasaunan rakentaminen oli heille helppo ja käytännöllinen ratkaisu, joka on tuonut rentouttavia hetkiä saunomisen parissa.

Monipuolisia käyttömahdollisuuksia on tarjonnut myös Valo-saunamökkimme. Se voi toimia saunomisen lisäksi sekä majoitus- että säilytystilana tarpeen mukaan. Lempäälään toimittamamme Valo-malli löysi paikkansa Jaakolan perheen takapihalta ja on osoittautunut erinomaiseksi lisäksi pihakokonaisuuteen. Valmiiksi sähköistämämme, eristämämme ja tervaleppälauteilla varustetun saunamökin hankkiminen oli perheelle helppo päätös, ja he ovat olleet mielissään valinnastaan ja Joro-Huviloiden tarjoamasta palvelusta.

Laadukas sauna, hirsimökki tai aitta toimitetaan suoraan tontillesi

Kun valitset Joro-Huvilat, valitset sitoutumisen suomalaiseen laatuun. Käytämme ainoastaan parasta ja vankinta pohjoissuomalaista lamellihirttä ja työskentelemme kokeneiden ammattilaisten kanssa varmistaaksemme, että jokainen yksityiskohta on viimeistelty huolella.

Mikä parasta, toimitamme rakennuksen koko Manner-Suomessa suoraan pihaasi tai mökkitontillesi joko täysin käyttövalmiina tai näppäränä puuosatoimituksena. Valmiina toimitetun mökin pohjan voi helpoimmillaan toteuttaa anturalaatoilla ja pilariharkoilla, pakettiin sisältyvän perustuksen mittakuvan mukaan. Rakennuksemme on mahdollista tilata myös valmiiksi sähköistettynä ja valaistuna.

Apua ideointiin ja hirsirakennuksen suunnitteluun ideakuvastostamme

Mikäli hirsirakennuksen hankkimisprosessi mietityttää, suosittelemme lataamaan ilmaisen ideakuvastomme. Kuvastostamme löydät kaikki hyödyllisimmät vinkit ja tiedot, jotka kannattaa ottaa huomioon hirsirakennusta hankkiessa. Ideakuvasto on ladattavissa täältä.

Kuvastossa kerromme muun muassa erilaisista tekemistämme mökkien, saunojen ja aittojen toteutuksista, toimintatavoistamme, kotiinkuljetuksestamme sekä rahoitusmahdollisuuksistamme. Ideakuvasto sisältää myös kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme.

Me Joro-Huviloilla olemme sitoutuneet tekemään maailmasta kauniimman paikan yksi hirsirakennus kerrallaan. Ota meihin yhteyttä, niin luomme juuri sellaisen hirsirakennuksen, josta olet aina haaveillut.