jorohuvilat header kesa2016 C

Joustava Joro-rahoitus

Rahoitus jopa koko ostosummalle

Rahoituksen kokonaissumma on 2 500–50 000 €. Omaa rahoitusta et välttämättä tarvitse lainkaan, kun ostohinta pysyy näissä rajoissa.

Ei takaajia tai vakuuksia

Rahoituksen saamista varten ei tarvitse vaivata sukulaisia tai pantata omaisuuttaan, sillä takaajia tai vakuuksia ei vaadita, jos sinulla on omistusasunto.

Joustava maksuaika

Luottoa voit lyhentää itsellesi sopivalla kuukausierällä. Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa ja luoton voit halutessasi maksaa kerralla pois ilman lisäkuluja.

op rahoitus

Tarkemmat tiedot rahoituksesta

  • Rahoitus 2 500–50 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Korko OP-prime + marginaali 6,95 % *
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Osuuspankin asiakkaat voivat seurata tiliä op.fi -verkkopalvelussa

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 euron luotolle on 10,75 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (7,70 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6979 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 83 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Yli 30 vuoden kokemus hirsirakentamisesta

Joro-Huvilat on ollut mukana suomalaisten hirsirakennusten rakentamisessa jo yli 30 vuoden ajan. Taitomme ja kokemuksemme ovat siirtyneet isältä pojalle, ja voit luottaa siihen, että rakennuksesi valmistetaan rakkaudella ja ammattitaidolla. Pitkä historiamme ja vankka kokemuksemme hirsirakentamisesta takaa sen, että saat käyttöösi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

”Tässä on reilu vuosi saatu nautiskella pihasaunan löylyistä ja tämä on kyllä vastannut tosi hyvin meidän ajatuksia. Olen myös todella tyytyväinen Joro-Huviloiden työn jälkeen ja laatuun.”

JOUSIA LAPPI

”Joro-Huvoloilta hankittu Elliida-kesäkeittiö vastaa täysin sitä, mitä ostettiinkin. Meillä ei ole lopputuloksen suhteen minkäännäköistä valittamista.”

SEPPO ÄÄRELÄ

”Joro-Huviloiden väki osasi ehdottaa ja nostaa esille hyviä näkökulmia, kun itse kerroimme mitä tarvitsemme. Heidän suunnittelupalvelunsa oli todella asiantunteva.”

SANNA SPÅRMAN

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Haluatko lisätietoa hirsirakennuksista tai tarjouksen unelmiesi rakennuksesta?

Täytä lomake ja kerro projektisi tarpeista, toiveista ja budjetista. Asiantunteva tiimimme auttaa mielellään löytämään sopivan ratkaisun.

Anna meidän auttaa toteuttamaan unelmiesi hirsirakennus!