Yksilöllinen hirsisaunan tai mökin suunnittelupalvelu

Mallistostamme löytyy runsaasti valmiita, tukevia hirsimökkien ja -saunojen malleja. Rakennuksemme ovat erinomaisia sellaisinaan, mutta toisinaan tilaajan kaikki visiot eivät täyty. Silloin hirsisaunan tai mökin yksilöllinen suunnittelu on paras ratkaisu. Joro-Huvilat tarjoaa mahdollisuuden omien toiveidesi mukaisen mökin rakennukseen, ilman lisäkustannuksia.

Asiantuntijamme ovat tukenasi hirsisaunan tai -mökin suunnittelussa. He eivät vain auta määrittelemään tarpeitasi ja toiveitasi hirsirakennuksen suhteen, vaan osallistuvat myös aktiivisesti suunnitteluprosessiin varmistaakseen, että unelmasi konkretisoituvat rakennuksen jokaisessa yksityiskohdassa.

Suunnittelupalvelu on asiakkaalle täysin maksuton

Mikä parasta, Joro-Huviloiden tarjoamassa yksilöllinen suunnittelu ei tuo mukanaan lisäkustannuksia. Voit muokata hirsirakennuksesi toiveidesi mukaiseksi ilman huolta budjetista. Toimitamme unelmamökkisi joko valmiina tai puuosatoimituksena, johon voidaan halutessasi liittää myös katemaalit ja eristeet.

Halutessasi teemme hirsirakennuksen alusta asti omien piirrustustesi mukaisesti.

Kun yksilöllisesti suunniteltu mökki on tarpeen, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Joro-Huvilat sitoutuu tekemään mökkiunelmistasi totta.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Haluatko lisätietoa hirsirakennuksista tai tarjouksen unelmiesi rakennuksesta?

Täytä lomake ja kerro projektisi tarpeista, toiveista ja budjetista. Asiantunteva tiimimme auttaa mielellään löytämään sopivan ratkaisun.

Anna meidän auttaa toteuttamaan unelmiesi hirsirakennus!