Elliida-pariaitta tuo lisää nukkumatilaa mökille

Avaimet käteen -toimituksella Lopelle saapunut valmisaitta on juuri sopiva uusien omistajiensa tarpeisiin ja odottaa jo majoittujia ensi kesäksi.

Avaimet käteen -paketti oli lapsiperheelle hyvä valinta

Helsinkiläinen lapsiperhe sai syyskuussa 2017 mökkinsä pihaan Lopelle 15,6 m2:n kokoisen Elliida-pariaitan, joka oli toivottu ratkaisu tilan puutteeseen.

”Mökki on ollut meillä noin vuoden verran, ja tarvitsimme sinne lisää nukkumatilaa. Mökki itsessään on aika pieni, siinä on vain yksi makuuhuone ja saunakammari”, kertoo perheen äiti Satu.

Matka ideasta valmiiksi aitaksi olikin yllättävän lyhyt. Perheen aitanhankintaprosessi lähti käyntiin kesällä, ja syyskuussa täysin varusteltu aitta oli jo toimitettu mökkitontille.

”Katselin eri vaihtoehtoja netistä, mutta Joro-Huvilat oli ainoa, jolta pyysin tarjouksen. Heidän aittansa vaikutti meidän tarpeisiimme sopivalta, ja heiltä oli saatavilla avaimet käteen -vaihtoehto. Halusimme mahdollisimman paljon nukkumatilaa ja mahdollisimman valmiin paketin, koska meillä ei ole aikaa rakennella. Pyysimme tarjouksen heinäkuussa ja toimitus saatiin jo syyskuulle”, Satu kertoo.

Erittäin hyvin varusteltu valmisaitta

Aitta toimitettiin asiakkaan toiveiden mukaan erittäin kattavasti varusteltuna. Kokonaisuuteen kuuluivat eristykset, sähköistys, ulkomaalaus ja sisäseinien sekä katon valkovahaus. Laajennuspaketilla aitasta saatiin vielä normaalia leveämpi. Lisäksi aitan edustalle tuli katettu terassi kaiteineen.

”Aitan toimitus sujui kaikin puolin hyvin. Itse emme olleet sitä vastaanottamassa, mutta vastaava mestarimme oli paikalla”, Satu sanoo.

Satu on tyytyväinen yhteistyöhön Joro-Huviloiden kanssa.

”Jos oli jotain kysyttävää, niin aina pystyi soittamaan ja sai vastauksen. Esimerkiksi perustusten teosta ja aitan toimituksesta halusimme tietää vähän tarkemmin. Palvelu oli hyvää.”

”Avaimet käteen -systeemi toimi hyvin ja oli meille helppoa. Positiivista oli myös muokattavuus: saimme lisäikkunat pääjulkisivulle järven suuntaan”, Satu lisää.

Majoittujia vaille valmis!

Uusi aitta on jo laitettu valmiiksi ensi kesää varten, ja koko perhe on todennut sen hyväksi.

”Olemme ehtineet sisustamaan aitan, mutta syyskuun jälkeen emme ole enää olleet mökillä yötä. Veimme aittaan kalusteet ja laitoimme valaisimet paikoilleen, ja lapset ovat jo saaneet touhuta siellä”, Satu kertoo.

”Aitta vaikuttaa oikein hyvältä. Sinne mahtuu sänkyjä riittävä määrä ja se on nätin näköinen sekä toimiva – juuri sellainen kuin olimme ajatelleetkin.”

”Suosittelen Joro-Huviloita muillekin, ja olen itse asiassa suositellutkin yhdelle kaverilleni. Hän on tainnut jo ottaa yhteyttäkin heihin päin.”