Kotimaiset hirsimökit ja -saunat tehdään vankasta lamellihirrestä

kehikkotoimitus

Haluatko hirsirakennuksen, joka huokuu laadukasta perinnettä mutta tarjoaa modernia mukavuutta? Olipa kyseessä perinteinen hirsisauna, aitta tai tunnelmallinen mökki, meillä tehty rakennus sopii käyttöön jokaisena vuodenaikana. Joro-Huviloilta tilatessasi valitset kestävyyden ja helppouden, ja saat muokata mallin toiveidesi mukaiseksi ilman lisämaksuja.

Laadukas lamellihirsi takaa rakennusten kestävän säätä ja aikaa

Tukevat rakennuksemme tehdään laadukkaasta 88 x 185 mm lamellihirrestä, joka on peräisin huolella valikoiduista pohjoisen Suomen männyistä. Tämä puumateriaali on tunnettu vankkuudestaan ja kauneudestaan. Säänkestävä lamellihirsi takaa, että rakennuksesi kestää aikaa ja säilyttää kauneutensa vuosikymmenestä toiseen. Olipa haaveissasi sitten perinteinen hirsisauna tai tunnelmallinen mökki, laadukkaasta lamellihirrestä valmistettu rakennus sopii käyttöön jokaisena vuodenaikana.

Kotimaiset hirsirakennukset omien toiveiden mukaan

Ymmärrämme, että rakennuksen kokoon tai ominaisuuksiin liittyvät tarpeet voivat olla tarkkoja. Siksi haluamasi hirsimökin tai saunan hintaan kuuluu mallin muokkaus toiveiden mukaan. Voit joko muokata valmiita mallejamme tai räätälöidä Oma-mallin täysin omien toiveidesi mukaiseksi.

Laadukas ja selkeä asiakaspalvelu on meille ehdottoman tärkeää. Siksi teemme yhteistyötä jokaisen asiakkaan kanssa alusta loppuun asti, suunnittelusta toimitukseen. Haluamme varmistaa, että jokainen hirsimökki tai sauna vastaa toiveita täydellisesti, ja että prosessi on mahdollisimman sujuva ja miellyttävä. Myyjämme ovat aina tavoitettavissa auttamaan kaikissa kysymyksissäsi.

Meiltä löydät niin mökit, saunat, kuin aitatkin

Valikoimamme kattaa monenlaisia hirsirakennuksia erilaisiin tarpeisiin. Olipa unelmiesi rakennus sitten mökki, sauna, tai aitta, meiltä löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Tunnelmalliset ja kodikkaat hirsimökit tarjoavat ihanteellisen paikan rentoutumiseen ja luonnon läheisyyteen pääsemiseen. Ne voivat olla pieniä kesämökkejä tai suurempia huviloita, joissa on tilaa perheelle ja ystäville. Valikoimaamme kuuluvat myös saunat, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia löylyjen lämmöstä omassa kotipihassa tai mökillä. Saunoja löytyy eri kokoisina ja varustelutasoina, jotta jokainen voi löytää juuri itselleen sopivan vaihtoehdon.

Tunnelmalliset hirsiaitat taas tarjoavat lisätilaa vieraiden majoittamiseen tai siistin säilytysratkaisun niin kotipihalle kuin mökillekin. Ne voivat myös toimia esimerkiksi vierasmajoituksena, työtilana tai vaikkapa kesäkeittiönä.

Kun valitset Joro-Huvilat, valitset suomalaisen laadun, kestävyyden ja luonnollisuuden. Tutustu valikoimaamme ja löydä unelmiesi hirsirakennus!