Viisi syytä valita Joro-Huvilat

Joro-Huviloiden hirsirakennukset edustavat suomalaista laatua parhaimmillaan. Meillä perinteiset, hyviksi havaitut materiaalit ja valmistustavat yhdistyvät nykyaikaisen joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun.

  • 100 % kotimainen
  • Laadukas puumateriaali
  • Yksilöllinen suunnittelu
  • Lähellä asiakasta
  • Helppo toimitus lähes paikkaan kuin paikkaan

Käyttövalmiita hirsirakennuksia Pohjois-Suomen lamellihirrestä

Joro-Huvilat on sitoutunut tarjoamaan vain parasta. Käytämme rakennuksiimme laadukasta pohjois-suomalaista lamellihirttä, joka tunnetaan kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Näin varmistamme, että lopputulos kestää aikaa ja säilyttää koko komeutensa vuosikymmeniä eteenpäin.

Toimitamme hirsirakennukset suoraan pihaan tai mökkitontille joko käyttövalmiina tai kätevänä puuosatoimituksena.

Mallistojen räätälöinti ilman lisäkustannuksia

Tarjoamme laajan valikoiman käyttövalmiita hirsirakennuksia, joita voidaan muokata vastaamaan tarkkojakin toiveita. Tahdomme varmistaa, että jokainen asiakkaamme saa unelmiaan vastaavan mökin, aitan, tai saunan.

Yksilöllinen suunnittelu on meille kunnia-asia, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että toiveet toteutuvat rakennuksen jokaisessa yksityiskohdassa.

Yli 30 vuoden kokemus hirsirakentamisesta

Joro-Huvilat on ollut mukana suomalaisten hirsirakennusten rakentamisessa jo yli 30 vuoden ajan. Taitomme ja kokemuksemme ovat siirtyneet isältä pojalle, ja voit luottaa siihen, että rakennuksesi valmistetaan rakkaudella ja ammattitaidolla. Pitkä historiamme ja vankka kokemuksemme hirsirakentamisesta takaa sen, että saat käyttöösi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

”Tässä on reilu vuosi saatu nautiskella pihasaunan löylyistä ja tämä on kyllä vastannut tosi hyvin meidän ajatuksia. Olen myös todella tyytyväinen Joro-Huviloiden työn jälkeen ja laatuun.”

JOUSIA LAPPI

”Joro-Huvoloilta hankittu Elliida-kesäkeittiö vastaa täysin sitä, mitä ostettiinkin. Meillä ei ole lopputuloksen suhteen minkäännäköistä valittamista.”

SEPPO ÄÄRELÄ

”Joro-Huviloiden väki osasi ehdottaa ja nostaa esille hyviä näkökulmia, kun itse kerroimme mitä tarvitsemme. Heidän suunnittelupalvelunsa oli todella asiantunteva.”

SANNA SPÅRMAN

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Haluatko lisätietoa hirsirakennuksista tai tarjouksen unelmiesi rakennuksesta?

Täytä lomake ja kerro projektisi tarpeista, toiveista ja budjetista. Asiantunteva tiimimme auttaa mielellään löytämään sopivan ratkaisun.

Anna meidän auttaa toteuttamaan unelmiesi hirsirakennus!