Joro-Huvilat 30 vuotta – kolme vuosikymmentä suomalaista hirsirakentamista

joro 30v

Joro-Huvilat on perinteikäs toimija suomalaisen hirsirakentamisen kentällä. Tänä vuonna juhlistamme suurta virstanpylvästä, kun yrityksemme täyttää 30 vuotta.

Tarinamme sai alkunsa Huutokoskella kesällä 1994. Joro-Huvilat oli yksi ensimmäisistä valmisrakennusten toimittajista Suomessa, ja yrityksemme yhdisti perinteisen hirsirakentamisen ja tilaamisen helppouden, mikä onkin osoittautunut menestyksekkääksi konseptiksi. Joro-Huvilat on palkittu useilla tunnustuksilla, kuten Vuoden Uusyritys -palkinnolla vuonna 2017 ja Etelä-Savon Vuoden nuori yrittäjä -palkinnolla vuonna 2018.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme omistautuneet ensiluokkaiselle ja kestävälle rakentamiselle jo vuosikymmenten ajan. Suomalaisen hirsirakentamisen osaamisemme ja tietotaitomme ovat periytyneet sukupolvelta toiselle, ja pitkä kokemuksemme hirsirakentamisen saralla on osoittautunut arvokkaaksi voimavaraksi. Sen ansiosta jokainen luomamme rakennus syntyy erinomaisella ammattitaidolla, suomalaista käsityötaitoa kunnioittaen.

Olemme sitoutuneita yksilöllisyyteen ja suomalaisen hirsirakentamisen perinteisiin. Rakennamme ylpeinä hirsirakennuksia, jotka kestävät ajan hammasta ja tuottavat iloa myös seuraaville sukupolville.

Onko sinulla Joro-Huviloiden hirsirakennus? Näytä meille Joro-Huviloiden valmistama mökkisi, saunasi tai aittasi koko komeudessaan. Olemme kiinnostuneita näkemään kuvia hirsirakennuksista, olivat ne sitten 2020-luvulta tai jo vuosikymmeniä palvelleita.

Jaa kuva Instagramissa hashtagilla #jorohuvilat30v ja juhlista 30-vuotista taivalta kanssamme!

Juhalvuoden etuna pintakäsittely 0€!

Kaikkiin 1.11.2024 – 28.2.2025 toimitettuihin valmispaketteihin sisältyy erikoisetu: ulkopintojen pintakäsittely täysin veloituksetta!

Pintakäsittelymme ei ainoastaan kaunista mökkiäsi, aittaasi tai saunarakennustasi, vaan myös suojelee sitä sään vaikutuksilta. Laadukas pintakäsittely varmistaa, että rakennus kestää aikaa vuodesta toiseen.

Hyödynnä syksyn erikoisetu ja pyydä tarjous!