Vaivaton valmistoimitus

Tarjoamamme valmistoimitus tekee hirsisaunan tai -mökin hankkimisesta yksinkertaista. Valitse haluamasi malli, ja me hoidamme loput. Kuljetamme täysin käyttövalmiin rakennuksen suoraan pihaasi tai mökkitontillesi. Toimitus on jouheva ja nopea ratkaisu, ja se kattaa koko Manner-Suomen alueen.

Kuorma-auto tuo hirsimökin tai -saunan paikalle nosturi mukanaan, jotta rakennus saadaan siirrettyä tekemäsi pohjan päälle. Pohjan voi helpoimmillaan toteuttaa anturalaatoilla ja pilariharkoilla, lähettämämme perustuksen mittakuvan avulla.

Valmistoimituksen avulla voit unohtaa hikisen rakennusurakan tai pitkät odotusajat. Tarvittaessa asennamme valmisrakennuksiimme myös sähköt ja valaisimet valmiiksi. Valmistoimituksen avulla varmistat, että pääset nauttimaan uudesta hirsirakennuksestasi mahdollisimman nopeasti.

valmismökin lastaus

”Kaikki toiveet täyttäneen Valo-saunamökin toimitusaika oli jo alun perin kohtuullinen, mutta se tuli lopulta vielä nopeammin kuin oli luvattu. Joro-Huvilat saa minulta täydet 10 pistettä.”

– Kaarina Jaakola

Omatoimirakentajan materiaalitoimitus

Tee-se-itse-tekijän materiaalitoimitus tarjoaa mahdollisuuden rakentaa haluamasi hirsimökin, saunan tai aitan omin käsin. Materiaalitoimitus on saatavilla kaikista malleistamme, ja se sisältää hirsikehikon, ovet, ikkunat ja kaikki rakentamiseen tarvittavat puuosat. Halutessasi toimitukseen voidaan lisätä myös muita varusteita tai materiaaleja, kuten esimerkiksi katemaalit ja eristeet.

Materiaalitoimitus on edullisempi vaihtoehto, koska säästät työkustannuksissa rakentaessasi mökin tai saunan itse. Materiaalien avulla helposti käynnistyvä rakennusprojekti sopii hyvin perusrakennustaitojen osaajan, tai ammattiurakoitsijan käsiin.

kehikkotoimitus

Kuljetuksia varten huomioitavaa

Käyttövalmiit tuotteemme kuljetetaan asiakkaalle vaivattomasti suoraan pihaan kuorma-autolla, jossa on nosturi rakennuksen siirtämistä varten. Toimitusalueemme kattaa koko Suomen.

  • Toimitusosoitteeseen vievän tien on oltava kuorma-ajokelpoinen.
  • Kuorma-auto painaa lasteineen yli 34 000 kg, joten toimitusosoitteeseen vievän tien tulisi kestää painoa.
  • Peruskuljetuksen maksimileveys on 3,5 m ja sen tulisi mahtua nostopaikalle esteittä.
  • Kuljetuksen täytyy päästä ko. rakennuksen perustuksen vierelle (noin 5-10 m päähän), jotta nosto onnistuu.
  • Ylileveiden (yli 3,5 m) valmismökkien rahdin vyöhykehinnat ovat hieman arvokkaampia, koska ne tarvitsevat saattoauton. Ylileveiden tuotteiden hinnat selviävät tarjouspyynnöllä.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Haluatko lisätietoa hirsirakennuksista tai tarjouksen unelmiesi rakennuksesta?

Täytä lomake ja kerro projektisi tarpeista, toiveista ja budjetista. Asiantunteva tiimimme auttaa mielellään löytämään sopivan ratkaisun.

Anna meidän auttaa toteuttamaan unelmiesi hirsirakennus!