Yksilöllisen hirsirakennuksen toteutus – näin se etenee

Hirsirakennuksen räätälöinti ja toteuttaminen ostajan omien toiveiden mukaan käyvät meiltä helposti. Valmiita malleja hyödyntämällä ja muuntelemalla yksilöllinen sauna tai aitta on pian käyttövalmiina omassa pihassa.

Muunneltavuudella täydelliseen lopputulokseen

Saunaa tai aittaa hankittaessa kaikilla ei ole täsmällisiä vaatimuksia esimerkiksi pohjaratkaisun suhteen, ja silloin valmiista sauna- ja aittamalleista löytyy helposti sopiva, toimivaksi todettu malli.

Usein kuitenkin ostajalla on mielessään toiveita, jotka olisi mukavaa – ja joskus esimerkiksi tontin tilaedellytysten takia välttämätöntäkin – saada toteutumaan oman rakennuksen kohdalla. Tontti saattaa sanella rajat rakennuksen koolle, rakennuksen olisi hyvä sopia aiempien rakennusten tyyliin ja omatkin mieltymykset on tärkeää saada huomioitua hankinnassa.

Joro-Huviloilla ostajan hirsirakennustoiveiden toteuttaminen ei tuota ongelmaa, sillä joustavuus ja muunneltavuus ovat meidän ehdottomat vahvuutemme. Kun ostaja kertoo toiveestaan, näemme yleensä heti mielessämme, mitä malliamme muuntelemalla tuohon lopputulokseen päästään parhaiten.

Näin yksilöllisen hirsirakennuksesi valmistumisprosessi etenee kanssamme suunnittelusta toteutukseen:

1.    Mieti, millaisen rakennuksen haluat

Sinulla on ehkä jo joitakin toiveita tulevan saunasi tai aittasi suhteen. Esimerkiksi seuraavien kysymysten avulla voit miettiä, mitkä asiat rakennuksen toteutuksessa olisivat tärkeitä.

  • Minkä kokoinen rakennuksen pitäisi olla?
  • Miten rakennus asettuu pihalle ja paljonko sille maksimissaan on tilaa?
  • Mikä rakennuksen käyttötarkoitus tarkalleen on ja mitä varusteluja se vaatii?
  • Miltä rakennuksen pitäisi näyttää ja haluaisitko sen sopivan yhteen pihan muiden rakennusten kanssa?
  • Kuinka paljon ikkunoita tulisi olla ja mihin suuntaan?

Jos tarvitset näiden asioiden puntaroimisessa apua, siirry suoraan kohtaan 2 ja soita meille.

2.    Ota meihin yhteyttä

Kun suuntaviivat alkavat hahmottua, ota meidät mukaan juoneen soittamalla suoraan myynnin numeroon 0400 225 717. Voit toki ottaa meihin yhteyttä heti alussa miettimisvaiheen tueksikin. Sivuiltamme löytyvät omien toiveiden mukaisen hirsirakennuksen tilaamisen avuksi Oma-mallit, joiden kautta tarjouspyynnön voi myös tehdä.

Meidän tehtävämme on auttaa sinua saamaan juuri sellainen hirsirakennus kuin haluat ja tuoda samalla kokonaisuuteen tekninen näkökulma. Meille mikään ei ole tärkeämpää kuin asiakkaan tyytyväisyys, ja sen eteen teemme yhteistuumin töitä myynnistä tuotteen valmistukseen ja toimitukseen asti.

Joro-Huviloilla asioit aina yhden ja saman henkilön, oman vastuumyyjäsi kanssa. Voit olla varma, että toiveesi kuullaan ja ne siirtyvät aukottomasti tuotantoon asti.

3.    Muokataan rakennuksesi piirustukset toteutusvalmiiksi

Yksilöllisen hirsirakennuksen tilaaminen meiltä ei vaadi sinulta asiakkaana alan asiantuntemusta. Jokaisella henkilöllämme on kokemukseen perustuvaa hirsirakennusten suunnitteluosaamista, joten löydämme varmasti yhdessä kanssasi parhaan ratkaisun. Oli ideasi sitten millainen tahansa, kerromme, miten se on parhaiten toteutettavissa. Kaikista ideoista saadaan hyvä lopputulos, tuhansien rakennusten kokemuksella.

Tietyt reunaehdot on toki muistettava: rakennuksen on oltava teknisesti toteuttamiskelpoinen, paloturvallinen ja kooltaan sellainen, että sen toimitus käyttövalmiina onnistuu.

Yksilöllisen rakennuksen räätälöinti valmiin mallin pohjalta ei yleensä ole ollenkaan vaikeaa, ja kaikki mallimme ovat muokattavissa monin eri tavoin. Esimerkiksi seinän pituutta tai ikkunoiden sijoittelua ja määrää voidaan muuttaa, väliseiniä voidaan lisätä tai poistaa ja rakennuksen pohjaratkaisu voidaan kääntää peilikuvaksi. Voit lukea lisää valmiiden mallien muokkaamisesta täältä ».

Rakennuksen ulkonäköä on myös helppo muunnella vaikkapa katon mallilla, erilaisella nurkkien toteutuksella ja maalaamalla. Lue taajamakelpoisesta uudesta nurkkamallista täältä ».

4.    Toteutamme rakennuksesi täsmälleen tilauksesi mukaan

Sovimme kanssasi rakennukselle kiinteän hinnan ja kerromme selkeästi, mitä kaikkea hinta pitää sisällään. Lupaamme, että saat varmasti sitä, mitä tilaat, ja rakennuksesi valmistetaan pitävällä aikataululla, laadukkaana käsityönä ja tasalaatuisissa olosuhteissa tehtaallamme. Kanssamme toimittaessa eteen ei tule yllätyksiä.

Sen verran joudumme kuitenkin äskeisestä lupauksesta joustamaan, että positiivisiin yllätyksiin tähtäämme mielellämme ja jos siihen pääsemme sinunkin kohdallasi, olemme tyytyväisiä.

5.    Toimitamme yksilöllisen rakennuksesi perille yhtä helposti kuin valmismallin

Yksilöllinen rakennuksesi saapuu sille suunnitellulle paikalle näppärästi meidän toimittamanamme. Kun kaikki haluamasi varustelutkin on jo tehtaalla laitettu paikoilleen rakennukseen, se on heti käyttövalmis pihaan saapuessaan. Sitten vain saunomaan tai koenukkumaan aittaa!

Helppous on se, mihin pyrimme jokaisen tuotteen toimituksessa alusta loppuun. Se koskee yhtä hyvin valmiita malleja kuin yksilöllisiäkin rakennuksia. Testaa meidät, niin tiedät – soita vaikka saman tien. Siitä se itselle täydellisen hirsirakennuksen toteutus lähtee liikkeelle.