On kevätalennuksen aika!

Kun tilaat hirsirakennuksesi huhtikuun loppuun mennessä, saat tuotteesta varusteluineen 8 % alennuksen.

Säästä jopa tonneja ostamalla nyt

Kevätaurinko muistuttelee jo tulevasta mökkeily-, rantasauna- ja aittamajoituskaudesta, joka alkaa olla ihan nurkan takana. Jos tontillasi on tilaa ja tarvetta uudelle saunalle, aitalle tai piharakennukselle, nyt kannattaa laittaa asia kuntoon. Tilaa Joro-Huviloiden tyylikäs ja toimiva hirsirakennus maalis-huhtikuun aikana, niin saat ostostasi 8 % kevätalennuksen! Se voi tarkoittaa helposti muutamiakin tuhansia euroja.

Valitse haluamasi varustelut

Saat alennuksen myös hirsirakennukseen valitsemistasi varusteluista. Lisävarusteina ovat saatavilla mm. sähköistys, lisäeristykset, erilaisia laudevaihtoehtoja saunoihin, hirsipinnan ulkovärjäys ja sisäseinien kuultokäsittely. Hyvin varustellussa hirsirakennuksessa kelpaa viettää kesäkauden parhaita hetkiä – ja syksymmälläkin vielä tarkenee.

Hirsirakennus valmiina pihaan asti

Mitä aiemmin tilaat, sitä paremmin toimitusaikoja on vielä vapaana. Toimitamme tilaamasi tuotteen haluamallesi paikalle pihaan asti. Jos kyse on käyttövalmiista rakennuksesta, nostamme sen ennalta valmistettujen perustusten päälle ja asennamme rakennuksen käyttökuntoon. Parhaassa tapauksessa sinun hommaksesi jää vain nauttia uudesta hirsirakennuksestasi.

Sitten vain etsimään sopiva tuote

Et tarvitse alennuksen hyödyntämiseen erillistä koodia – pyydä vain tarjous nettisivuillamme sen tuotteen kohdalla, josta olet kiinnostunut, tai soita suoraan meille numeroon 0400 225 717 tai 0400 875 543.

Jos et löydä valmista mallia, suunnitellaan sinulle sellainen. Yli 70 % myymistämme malleista on muokattuja tai omia malleja, joten räätälöinti ei tuota meille ongelmaa.

» Tutustu tuotteisiimme täältä

Tarjoushinta on voimassa kaikkiin viimeistään 30.4.2019 tilattuihin ja vuoden 2019 aikana toimitettaviin tuotteisiin. Alennuksen saa tuotteen kokonaishinnasta, mutta se ei koske toimitusta. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.