Ilmainen toimitus koko kesän ajan!

Nyt toimitellaan taas ilmaiseksi hirsirakennuksia ympäri Suomea – valitse oma suosikkimallisi ja tilaa se kesän aikana, niin toimitus ei maksa sinulle mitään.

Käyttövalmiit rakennukset ilman toimitusmaksua pihaan asti

Käyttövalmiin saunan tai aitan hankkiminen meiltä on muutenkin helppoa, ja nyt kaiken viimeistelee vielä ilmainen kuljetus suoraan pihaan. Nostamme toiveidesi mukaan valmistetun käyttövalmiin rakennuksen paikalleen perustusten päälle ja asennamme sen käyttökuntoon.

Etu saatavilla myös pakettitoimituksiin

Oletko niitä, jotka haluavat mieluummin nikkaroida itse? Tarjoamme ilmaisen toimituksen myös vähintään 6 000 euron arvoisille pakettitoimituksille. Siitä on erittäin hyvä aloittaa saunan tai aitan pystytys.

Tilaa omasi jo tälle kesälle!

Mitä nopeammin tilaat, sitä paremmin sinulla on vielä varaa valita vapaana olevista toimitusajankohdista ja ehdit nauttimaan uudesta hirsirakennuksestasi jo tänä kesänä.

» Tutustu tuotteisiimme ja tee tilaus vaikka saman tien

Ilmainen toimitus on voimassa 31.8.2019 mennessä tehdyissä tilauksissa, joiden arvo on vähintään 6 000 €. Ilmaiset toimitukset koskevat Manner-Suomen alueella toimitusvyöhykkeille 1­–7 tehtyjä, normaalilevyisiä kuljetuksia. Ylileveät kuljetukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Edun arvo on 300–900 € riippuen kuljetusmatkan pituudesta. Lue lisää kuljetuksesta täältä.