Tilaa hirsirakennus valmistoimituksena 29.2.2024 mennessä ja saat pintakäsittelyn kaupan päälle
Lue kampanjaehdot ja ota yhteyttä ›

Malliston tuotteiden muokkaaminen

Kotimaisista materiaaleista valmistetut hirsirakennukset ovat aina kuin kotonaan suomalaisessa maisemassa, sekä mökillä että omakotitalon pihapiirissä. Joskus kuitenkin oikean mallin löytyminen voi olla hankalaa tai mallien pohjaratkaisut saattavat kaivata muutoksia. Joro-Huviloilla mallien muokkaaminen onnistuu! Keskustele myyjän kanssa malliemme muokkaus mahdollisuuksista, mikäli jonkun tuotteen pohjaratkaisu kaipaisi muutoksia tarpeitanne ajatellen.

”Meillä oli jo ennestään sisävessa ja ulkohuussi, joten sitä emme aittarakennukseemme tarvinneet. Halusimme sen sijaan keskelle rakennusta tilan, joka toimisi keittiösyvennyksenä.
Saimme myös ajatuksen parvesta pikkuikkunoineen, jotta tuleville lapsenlapsille olisi oma paikka. Kaikki nämä saatiin mahtumaan piirustuksiin”, Riitta selittää. Lue lisää

Hirsirakennus omien kuvien tai suunnitelmien mukaan

Joskus on mahdotonta löytää valmista mallia tai vanhaan pihapiiriin täytyy olla juuri tietynlainen rakennus. Saattaa myös olla tilanne, että vanhan puretun rakennuksen tilalle tarvitaan juuri samankokoinen hirsirakennus. Joro-Huviloilta saat myös omien kuvien tai suunnitelmien mukaisen hirsirakennuksen kokoluokkaan n. 5 m² – 35 m².

Jätä soittopyyntö tai ota yhteyttä suoraan myyntiimme ja kysy mahdollisuuksista. Jos tiedät millaista mallia olet hakemassa pyydä tarjous omasta mallista. Täytä tarjouspyyntöön yhteystietosi ja toimitusmuoto(paketti vai valmis). Nopeuttaksenne palvelua, voitte kirjoittaa lisätietoa kenttään tietoja millaisesta mallista on kyse. Käyttötarkoitus, pohjanpinta-ala, pohjan mitat, huoneiden lukumäärä, katon malli, seinäkorot jne. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Voit myös valita alta oma-mallin käyttötarkoituksen mukaan. Valitse toimitusmuoto, mahdolliset varustelut ja pyydä tarjous !

Omien toiveiden mukaiset hirsirakennukset

Koko
m²  -