Säästä rahaa: rakenna sauna tai aitta itse puuosatoimituksesta

Mökin pihapiirin kehittyminen on luonnollinen osa monen mökin tarinaa. Ensin tulee pieni mökki, sitten rantasauna ja aitta, ehkä venevaja. Kun mökillä viihtyvä porukka kasvaa, tarvitaan lisää tilaa ja usein uusia mukavuuksia. Lopulta mökkiä laajennetaan ja aletaan uusia vanhoja piharakennuksia.

Onneksi kaikkeen tähän ei tarvitse käyttää tuhottomasti rahaa. Jos on itse valmis pistämään rukkaset käteen ja itseltä tai lähipiiristä löytyy hieman rakennusteknistä osaamista, rakennuksen tekeminen valmiista hirsikehikosta on edullista.

Vain puuosatoimitus – vai sittenkin kaikki tarvittava samassa paketissa

Joro-Huviloiden puuosatoimitus sisältää valmiin hirsikehikon lisäksi ovet ja ikkunat sekä kaiken rakentamiseen tarvittavan puutavaran. Voit sopia toimituksen yhteydessä myös muiden tarvittavien varusteiden, kuten katemateriaalien, eristeiden, kiukaan ym. toimituksesta. Idea on, että saat kaiken kätevästi samalla kertaa ja pystyt hyödyntämään ostovolyymimme tuoman edun – pystymme tarjoamaan useat tuotteet edullisesti osana pakettia.

Nyt syksyn 2023 puuosatoimitukset -10 % etuhintaan!

Säästöä syntyy hankinnasta ja työkustannuksista

Puuosatoimituksen hinta on usein noin puolet valmiiksi kasatun rakennuksen hinnasta. Kustannusten ero syntyy kokoonpanotyöstä, varastointikustannuksista ja varusteista. Tämä tekee puuosatoimituksesta edullisen vaihtoehdon, kun vertaillaan valmiiden saunojen tai aittojen hintoja. Voit säästää merkittävästi rahaa, kun pystyt itse osallistumaan rakentamiseen tai tekemään vähintään viimeistelytöitä itse.

Se täytyy myöntää, että ihan kaikille puuosatoimituksen kasaaminen ei sovi. Mikäli et halua liata käsiäsi tai hikoilla työmaalla timpurin kaverina tai talkooporukassa, tee-se-itse-rakentaminen ei varmasti ole Sinun juttusi. Mikäli vasara, saha ja ruuvinväännin pysyvät kädessä ja ymmärrät vähän vatupassinkin päälle, aletaan olla pitkällä. Tavallisesti kokoonpano, jolla kehikko saadaan kasaan on isäntä ja tuttu timpuri. Lopuksi tarvitaan toki mahdollisesti sähkö- ja putkiasentaja mukaan, mutta pintatyöt onkin sitten helppo tehdä.

Rahoituksen saa myös puuosatoimituksiin

Vaikka puuosatoimituksilla säästää merkittävästi verrattuna valmiin rakennuksen tilaamiseen, hinnoissa puhutaan kuitenkin ihan setelirahoista. Joro-Huvilat tarjoaa rahoitusta myös puuosatoimituksiin. Tämä helpottaa taloudellista taakkaa ja mahdollistaa hankkeen toteuttamisen ilman suurta alkupanostusta.

Nyt syksyn 2023 puuosatoimitukset –10 %

Tarjoamme loput syys–joulukuun 2023 pakettitoimitukset edullisesti 10 % alennuksella. Tarjous koskee sekä räätälöityjä että vakiomallisia puuosatoimituksia, ja se on voimassa niin pitkään kuin vapaita toimitusaikoja riittää.

Tutustu tarjoukseen ja kysy lisää myyjiltämme!