Rakenna itse oma kesämökki, sauna tai aitta

Kuvittele kesäillan rauha hirsimökissäsi, saunan lämpö talvella tai ilon tunne viikonloppuretkestä omalle kesäpaikalle. Ylpeys itse tehtyyn mökkiin tai saunaan kulkiessa. Tee unelmista totta Joro-Huviloiden räätälöityjen hirsikehikoiden ja tee-se-itse-puuosatoimitusten avulla!

Helppo ja nopea rakennusprojekti laadukkaasta hirsikehikosta

Joro-Huviloiden puuosatoimitus on helppo ratkaisu tee-se-itse-rakentajalle. Olemme suunnitelleet puuosatoimituksemme niin, että rakentaminen on helppoa, kunhan vain osaaminen riittää perusmallisiin rakennustöihin. Ja pakettitoimitus sopii tietenkin erinomaisesti rakennettavaksi paikalliselle luottotimpurille tai ammattiurakoitsijalle.

Näin onnistut rakentamisessa – Lataa opas ›

Tutustu suosituimpiin tee-se-itse-paketteihimme

Alla olevat ovat asiakkaidemme suosikkeja puuosatoimituksiin.
Luonnollisesti toimitamme puuosatoimituksena kaikkia mallejamme.

Näin rakennat Joro-Huvilan hirsirakenteen omatoimisesti

Tyytyväisyytenne varmistaaksemme ja pakettitoimituksemme rakentamisen helpottamiseksi olemme laatineet avuksenne tämän asennusoppaan.

Suosittelemme, että luette nämä ohjeet ennen pystytyksen aloittamista varmistaaksenne parhaan ja oikean lopputuloksen.

Lataa rakennusohjeet tästä ›

Täydellinen puuosatoimitus

Joro-Huviloiden puuosatoimitus tarjoaa omatoimiselle rakentajalle tai rakennuttajalle helpon tavan saada projekti käyntiin. Täydellinen puuosatoimitus sisältää hirsikehikon, ovet, ikkunat ja kaikki rakentamiseen tarvittavat puuosat, kuten katto- ja lattiavasat ja lattialankut.

Haluamasi varustetaso

Puuosatoimitusta voidaan täydentää myös ns. työtä vaille valmiiksi, jolloin saat kauttamme myös muut tarvittavat varusteet ja rakennusmateriaalit, kuten katemateriaalit (huopa- tai peltikate), eristeet, kiukaan tai vaikkapa takan. Suunnitellaan yhdessä tarpeidenne mukainen toimituslaajuus.

Näin pääset alkuun puuosatoimituksen kanssa:

Joro-Huviloiden hirsirakennukset edustavat suomalaista laatua ja luonnonläheisyyttä parhaimmillaan – Tutustu verkkosivuihin!

Toteutamme monenlaisia räätälöityjä toimituksia

Saat kauttamme hirsikehikot monenlaisiin toteutuksiin: perusmalleihimme, niiden räätälöityihin versioihin, arkkitehtien suunnittelemiin ratkaisuihin jne. Olemme toteuttaneet runkoja monenlaisten suunnitelmakuvien perusteella – rajana on lähinnä raakamateriaalien mitat, erinäisiä rakennusteknillisiä seikkoja, muutoin sinun luovuutesi.

Löytyikö sopiva vai räätälöidäänkö teille oma paketti?

Vesa Nylander

myyntiedustaja

Puh. 0400 680 260
vesa.nylander@jorohuvilat.fi

Alrik Nylander

myyntiedustaja

Puh. 040 689 5468
alrik.nylander@jorohuvilat.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme ja siitä, miten ne sopisivat juuri sinun tarpeisiisi, jätä meille soittopyyntö. Soittopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään emmekä välitä yhteystietojasi kolmansille osapuolille.