Joro-Huvilat 25 vuotta!

Joro-Huvilat täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Se on itse asiassa aika hieno ikä: kokemusta ja taitoa on ehtinyt jo kertyä hyvin, mutta suunta on vahvasti eteenpäin. Taustalla tukena on aiempien sukupolvien kartuttama viisaus perinteisestä hirsirakentamisesta.

Toimme perinteisen hirsirakentamisen nykyaikaan

Joro-Huviloiden taustalta löytyy hirsityöosaamista useammassa polvessa. Jari Purhonen perusti Joro-Huvilat vuonna 1994, ja Jarin isä Viljo Purhonen oli tehnyt töitä puuntyöstön ja rakentamisen parissa jo aiemmin. Joro-Huviloiden tehdas aloitti toimintansa Joroisten Huutokoskella, missä se sijaitsee edelleenkin. Alussa tiloissa toimi toinenkin yritys, mutta 2000-luvun alussa ostimme koko kiinteistön omaan käyttöömme.

Kun erikoistuimme tekemään valmismökkejä ja teimme niistä ensimmäisen mallistomme 2000-luvun loppupuolella, olimme Suomen ensimmäisiä valmisrakennusten toimittajia. Halusimme yhdistää perinteisen laadukkaan hirsirakentamisen tilaamisen helppouteen, ja se on osoittautunut toimivaksi konseptiksi.

Perheyrityksessä taito ja innostus yrittäjyyteen tarttuivat taas luontevasti isältä pojalle. Vuoden 2008 tienoilla Topi Purhonen tuli pysyvästi mukaan toimintaan – aluksi rakennustöihin, sitten myyntiin ja lopulta toimiston puolelle vetämään tehdasta. Vuonna 2014 Topi nousi sukupolvenvaihdoksen myötä toimitusjohtajaksi ja Jari vetäytyi pois liiketoiminnasta.

Joro-Huviloiden palvelun tärkeimmät kulmakivet, suomalaisen puun käyttö, alusta asti itse tekeminen ja koko tuotteiden valmistusprosessin tarkkaan valvottu laatu, pidettiin toiminnan pohjana jatkossakin. Mukaan tuli kuitenkin myös uusia elementtejä, kuten laajempi valikoima tyyliltään modernimpia tuotteita ja entistä enemmän tunnettuutta sosiaalisen median ja muun markkinoinnin kautta.

Viime vuosina Joro-Huvilat on kasvanut hyvää tahtia. Käyttövalmiita hirsirakennuksia on toimitettu ympäri Suomea ja ympäri vuoden, liiketoimintaa on kasvatettu 20–30 prosentin vuositahdilla ja työntekijöitä on palkattu lisää. Panostukset yrityksen kehittämiseen eivät ole jääneet huomaamatta: vuonna 2017 Wäläkky Keski-Savon uusyrityskeskus valitsi Joro-Huvilat Vuoden Uusyritykseksi, ja vuonna 2018 Topi Purhonen sai Etelä-Savon Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon.

Ihmisläheisyys on menestyksemme avain

Vaikka palkintojen saaminen toki tuntuu hyvältä, tärkeintä Joro-Huviloille on aina ollut asiakkaiden tyytyväisyys. Hirsirakennusten valmistuksessa päätavoitteena on tehdä niistä käyttäjilleen sopivia, toimivia, kauniita ja kestäviä. Se vaatii ammattitaidon lisäksi tietysti sujuvaa kommunikointia asiakkaiden kanssa.

Meille ihmisläheisyys on itsestään selvä osa palvelua. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saa juuri sen, mitä haluaa, ja panostamme siihen tuotteen suunnitteluvaiheesta alkaen. Kaikki mallimme ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan, ja tarvittaessa valmistamme hirsirakennuksia myös asiakkaan omien piirustusten pohjalta. Laadusta pidämme huolta loppuun saakka, jotta asiakas saa tontilleen viimeistellyn ja virheettömän rakennuksen.

Olemme päässeet lähelle ihmisiä myös somessa. Facebookissa Joro-Huviloilla on jo reilusti yli 7 000 seuraajaa. Olemme iloisia siitä, että tuotteemme herättävät kiinnostusta kaikenikäisissä ihmisissä. Mallistommekin on koottu niin, että sieltä löytyy monenlaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin sopivia ratkaisuja eri kokoluokissa.

Seuraavalle 25-vuotisrupeamalle lähdemme yhtä suurella sydämellä ja innolla. Uskomme, että kysyntää kotimaiselle, perinteet ja modernin tyylikkyyden yhdistävälle hirsirakentamiselle on ainakin yhtä paljon kuin tähänkin asti – varsinkin, kun tuote saapuu valmiina pihaan hyvän palvelun kera.

Kiitos asiakkaillemme tähänastisesta! Tiedätte, mistä meidät löytää, kun tarvitsette jotain uutta pihapiiriinne.

Juhlavuoden edulliset erikoismallit nyt tilattavissa!

Julkaisemme 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi juhlamalleja. Aluksi tarjolla on kaksi mallia, joissa yhdistyvät laadukas toteutus ja erittäin edullinen hinta. Kustannukset on saatu vielä tavallista matalammiksi toteuttamalla tuotteen mitoitukset niin, ettei rakennusmateriaaleista kerry hukkaa. Tuotteet ovat ulkonäöltään suosittuja malleja ja kokoluokaltaan käyttötarkoitustaan ajatellen kysytyimpiä.

JuhlaSauna 8,5 m2

  • Täysin löylyvalmis
  • Sisältää Harvia M3 -kiukaan, vesisäiliön ja lauteet
  • Eriste- ja sisäkattopaketti kuuluvat hintaan (50 mm Finnfoam)
  • VAIN 9850 € tai 168 €/kk + rahti

Tutustu malliin tarkemmin »

JuhlaAitta 13 m2

  • Täysin käyttövalmis
  • Eriste- ja sisäkattopaketti kuuluvat hintaan (100 mm kivivilla)
  • VAIN 9990 € tai 170 €/kk + rahti

JuhlaSaunoja ja JuhlaAittoja on saatavilla rajoitettu erä – kysy lisää suoraan meiltä! Hinnat ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Perushintaan kuuluvan sisällön lisäksi voit valita tuotteeseen haluamasi lisävarustelut, kuten esimerkiksi sähköistyksen ja ulkopinnan värjäyksen.

Tutustu koko tuotevalikoimaamme täältä ».