Oma unelmamökki mallistoa muokkaamalla

Haaveiletko omasta, juuri sinulle suunnitellusta mökistä, mutta valmiista malleista puuttuu se tietty jokin? Joro-Huvilat tarjoaa mahdollisuuden muokata valmiita hirsirakennusmalleja tai suunnitella oman unelmamökin, täysin ilman lisäkustannuksia.

Unelmamökkiä kohti yksilöllisellä suunnittelulla

Valmiit, tukevat hirsirakennusmallimme ovat loistava lähtökohta, mutta toisinaan mielessä siintää visioita tai tarpeita, jotka eivät täysin sovi valmiisiin malleihin. Silloin yksilöllinen suunnittelu on paras ratkaisu. Joro-Huvilat tarjoaa mahdollisuuden ainutlaatuisen, omien toiveidesi mukaisen mökin rakennukseen.

Ennen yhteydenottoa omat tarpeet ja toiveet kannattaa kartoittaa laajasti. Onko lisätila tarpeen perheen kasvaessa vai haaveiletko omasta rauhasta luonnon keskellä? Mitä enemmän tiedät tarpeistasi, sitä helpompi on suunnitella juuri sinulle sopiva mökki.

Kun mökin käyttötarkoitus on selvillä, on helpompaa määrittää tarvittu pinta-ala, huoneiden lukumäärä, katon malli ja muut määreet.

› Lue lisää räätälöintipalvelusta

Asiantuntijamme ovat tukenasi oman mökin suunnittelussa

Kun toiveet ovat hahmottuneet, ota yhteyttä Joro-Huviloiden asiantuntijoihin. He ovat valmiita kuuntelemaan tarpeitasi ja auttamaan sinua luomaan unelmamökkisi.

Asiantuntijamme eivät vain auta määrittelemään tarpeita ja toiveita hirsirakennuksen suhteen, vaan osallistuvat myös aktiivisesti suunnitteluprosessiin varmistaakseen, että unelmasi konkretisoituvat rakennuksen jokaisessa yksityiskohdassa. Olemme sitoutuneet pitämään asiakkaamme ajan tasalla projektin etenemisestä ja varmistamaan, että mökki valmistuu suunnitellussa aikataulussa.

Teemme yhteistyötä myös budjetin laatimisessa ja tarjoamme kustannusarvioita, jotta tiedät tarkalleen, mihin varasi käytetään. Haluamme, että jokainen vaihe rakennusprosessissa on selkeä.

Asiakkaanamme sinulla on halutessasi mahdollisuus seurata oman hirsirakennuksesi valmistumista tehtaallamme. Vastuumyyjämme on aina tavoitettavissa vastaamaan kysymyksiisi tai auttamaan mahdollisissa haasteissa.

Mökin räätälöinti ilman lisäkustannuksia

Yksi suurimmista eduista Joro-Huviloiden tarjoamassa yksilöllisessä suunnittelussa on se, että se ei tuo mukanaan lisäkustannuksia. Voit räätälöidä mökkisi toiveidesi mukaiseksi ilman huolta budjetista.

Toimitamme unelmamökkisi joko valmiina tai puuosatoimituksena, johon voidaan halutessasi liittää myös katemaalit ja eristeet. Tämän helpommaksi ei mökkiprojekti muutu.

Kun yksilöllisesti suunniteltu mökki on tarpeen, jätä soittopyyntö tai ota meihin yhteyttä verkkosivuillamme. Joro-Huviloiden asiantuntijat sitoutuvat tekemään mökkiunelmistasi totta.

› Lue lisää räätälöintipalvelusta

Helmikuun 2024 loppuun mennessä tilattuihin valmispaketteihin pintakäsittely kaupan päälle

Tarjoamme kevättalven tilauksiin ilmaisen pintakäsittelyn. Tarjous koskee sekä räätälöityjä että vakiomallisia valmispaketteja, ja se on voimassa niin pitkään kuin vapaita toimitusaikoja riittää.

Tutustu tarjoukseen ja kysy lisää myyjiltämme!