Vakaata kasvua jo vuosikymmenen ajan

Joro-Huvilat on tuottanut hirsirakennuksia kahdessa sukupolvessa jo vuodesta 1994. Vaikka epävakaa maailmantilanne, inflaatio ja rakennusalan vaikeudet ovat horjuttaneet monen yrityksen talouden tasapainoa, Joro-Huviloiden toiminta on pysynyt vakaana. Olemme luotettava yhteistyökumppani, mikä näkyy erityisesti vahvassa maksuvalmiudessamme sekä asiakkaitamme monipuolisesti palvelevissa rahoitusmalleissa.

Yrityksemme maksuvalmius on huippuluokkaa

Ilolla ja ylpeydellä voimme todeta, että yrityksemme on kasvanut positiivisesti koko 2020-luvun. Näin ollen otamme yleisen taloustilanteen hetkellisen epävarmuuden vastaan, kuten kaikki muutkin päivät. Tehdään työt hyvin ja luotettavasti – taloutemme on vakaalla pohjalla.

Yrityksemme kunnia-asia on erinomainen maksukykymme. Lyhyt- ja pitkäaikaista maksukykyä kuvaavat talouden tunnusluvut ovat kasvaneet tasaisesti joka vuosi. Vuonna 2020 yrityksemme quick ratio oli 2.1 ja current ratio 2.8. Viime vuonna vastaavat luvut olivat 3.3 ja 3.7. Luvut osoittavat, että Joro-Huvilat pystyy vastaamaan lyhyen aikavälin velvoitteisiin ja turvaamaan liiketoimintansa jatkuvuuden erinomaisesti.

Yhtiön omavaraisuusaste 71 % on myös alamme vertailussakin huippu luokkaa. Kuluvan vuoden 2023 aikana talouden lukumme vahvistavat tilannetta entisestään. Korkein AAA-luottoluokitus, sekä Kauppalehden kestomenestyjä sertifikaatit puhuvat nekin puolestaan taloudellisesta tilanteestamme.

Vakaana ja luotettavana toimijana Joro-Huvilat pystyy tarjoamaan asiakkailleen etuja

Tämä kaikki tarkoittaa asiakkaillemme, että me olemme luotettava toimittaja, emmekä me ole häviämässä mihinkään. Joro-Huviloiden toimitusvarmuus on huippuluokkaa riippumatta rakennusalan kriiseistä, materiaalien hintojen heilumisista tai muistakaan ulkopuolisista asioista.

Vahva taloustilanteemme on myös asiakkaidemme etu. Sen lisäksi, että projektit etenevät turvallisesti suunnitellun aikataulun mukaan, pystymme tarjoamaan taloudellisen tilanteemme turvin asiakkaillemme etuja, joihin muut eivät aina pysty.

Yksi merkittävimmistä eduista asiakkaillemme on tarjoamamme joustavuus raha-asioissa. Joro-Huvilan asiakkaana Sinulla on mahdollisuus saada jopa 100 % rahoitus tilauksiin, jolloin laskutamme vasta toimituksen jälkeen. Tarjoamamme edut antavat mahdollisuuden keskittyä itse projektiin sen aikana.

Kotimaista laatua Joroisista

Joro-Huviloiden tuotanto on täysin omissa käsissämme, mikä erottaa meidät monista muista toimijoista markkinoilla. Emme ole pelkkiä jälleenmyyjiä, vaan kaikki tuotteemme valmistetaan omalla tehtaallamme Joroisissa. Tuotteemme ovat 100 % kotimaista työtä, ja valvomme työmme laatua tarkasti alusta loppuun.

Asioiminen Joro-Huviloiden kanssa on sujuvaa

Asioiminen Joro-Huviloiden kanssa on sujuvaa. Tarjoamme selkeän yhteyshenkilön, joka tuntee tilanteesi ja on aina valmis auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi.

Olemme myös suunnitelleet toimitusketjumme tarkasti niin, että saat tarvittavat materiaalit aina meidän kauttamme. Prosessi on selkeää ja sujuvaa, kun ylimääräisiä välikäsiä ei ole, ja voit luottaa, että projektisi etenee sujuvasti.

Yrityksenä tarjoamme paitsi laadukkaita käsityönä valmistettuja hirsirakennuksia myös erinomaista asiakaspalvelua. Tarjoamme vakaan taloudellisen pohjan, luotettavan maksukyvyn ja joustavat rahoitusmallit – vuosikymmenen kokemuksella. Rakennusprojektisi on hyvissä käsissä Joro-Huviloilla, missä laatu ja asiakaspalvelu ovat prioriteettimme.