Piharakennus ilman rakennuslupaa

Kun uusi rakentamislaki astuu voimaan vuoden 2025 alussa, pienrakentajille avautuu uusi mahdollisuus rakentaa omalle pihalleen pihasauna tai muu lisärakennus ilman hankalana pidettyä lupaprosessia. Joro-Huvilat auttaa tarttumaan uuden rakennuslain tuomiin mahdollisuuksiin tarjoamalla laadukkaita, löylyvalmiita saunoja suomalaiseen makuun.

Valitse unelmiesi sauna tai mökki Joro-Huviloilta

Eduskunnan hyväksymä lakimuutos mahdollistaa ilman rakennuslupaa rakennettavat enintään 30-neliöiset lisärakennukset omalle tontillesi. Tämä tarkoittaa, että unelmien sauna tai vaikka vierashuone voi pian olla totta ilman byrokratian taakkaa.

Joro-Huviloiden löylyvalmiit saunat toimitetaan täysin käyttövalmiina. Jos haluat ottaa ohjat omiin käsiisi, tarjolla on myös pakettitoimitus, joka sisältää täyden puuosatoimituksen ja tarvittaessa eristeet sekä katemateriaalit. Toimitamme saunoja koko Suomen alueelle.

Kaikki 29.2.2024 mennessä tilatut pakettitoimitukset –10 % – Lue lisää ›

Suomalaiset hirsisaunat huippuvarustelulla

Saunamallistossamme on vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Valmistamme erilaisia malleja 8 m²:n pikkusaunoista tilaviin 35 m²:n saunamökkeihin. Löylyvalmiiden saunojen mukana tulevat lauteiden ja kiukaan lisäksi saunajakkara, selkänoja ja väliritilät. Rakennuksiin on mahdollista lisätä myös haluamasi varustelut sähköistyksestä muotolauteisiin ja pukuhuoneisiin erilaisilla valaistusvaihtoehdoilla.

Joro-Huvilat on ylpeästi kotimainen toimija. Valmissaunamme ovat täysin suomalaisia niin valmistukseltaan kuin materiaaleiltaankin. Joroisissa pitkällä perinteellä rakennetuissa saunoissa näkyy laadukkaan suomalaisen työn tulos. Saunarakennuksemme tehdään laadukkaasta lamellihirrestä, joka on peräisin Pohjois-Suomen männyistä.

› Tutustu mallistoomme

Sauna pihalle helposti ja nopeasti

Joro-Huviloiden valmissaunat kasataan kuivassa ympäristössä tehtaallamme, ja kuljetus onnistuu ympäri Suomen. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia omasta, uudesta saunastasi heti sen saavuttua perille. Mikään ei voita sitä tunnetta, kun voit ottaa makoisat löylyt omassa, huippulaatuisessa saunassasi vaikka heti samana iltana.

Saunojen lisäksi valmistamme myös tyylikkäät mökit ja aittarakennukset. Nämäkin rakennuksemme saa tilattua joko käyttövalmiina kokonaisuuksina tai omatoimirakentajan puuosatoimituksena.

Joro-Huvilat tekee unelmiesi saunan tai mökin hankkimisesta helppoa ja huoletonta.  Tutustu mallistoomme, valitse sopivin ja pyydä tarjous jo tänään!

Ps. Muista myös, että voit räätälöidä kaikkia mallejamme täysin veloituksetta!