Voita laadukas kotimainen kylpytynnyri!

Käynnistimme Facebookissa arvonnan, jossa yksi onnekas saa talvensa piristykseksi tuotevalikoimastamme löytyvän kylpytynnyrin. Etsi siis meidät Facebookista ja anna itsellesi mahdollisuus voittoon.

Nyt laitetaan lämpöä talven keskelle!

Mikään ei ole kylmänä iltana mukavampaa kuin saunominen ja paljuilu. Monien saunamallien lisäksi myös kylpytynnyri löytyy nyt meidän tuotevalikoimastamme, ja päätimme arpoa yhden sellaisen piristämään jonkun onnekkaan alkuvuotta. Osallistu arvontaan Facebook-sivullamme osoitteessa https://www.facebook.com/jorohuvilat/.

Kommentoi arvontajulkaisuun, kenen kanssa rentoutuisit uudessa paljussasi. Arvomme palkinnon kaikkien kommentoineiden kesken, ja osallistumisaikaa on 31.12. asti.

Arvonnan Facebook-päivitystä saa jakaa myös eteenpäin ja Facebook-sivustammekin saa tykätä. Huomatkaa kuitenkin, että arvontaan osallistuvat vain alkuperäiseen arvontapäivitykseen kommentoineet henkilöt. Arvonta suoritetaan 2.1.2019 ja voittajaan ollaan yhteydessä Facebook-viestillä.

Tyylikäs ja helposti puhtaana pidettävä palju odottaa voittajaa

Arvonnan palkintona oleva kylpytynnyri on kotimainen ja erittäin laadukas, arvoltaan 1590 €. Ulkopuolinen lämmitin pitää veden tasaisen lämpimänä ja siisti, lumikuorman kestävä muovikansi suojaa kylpytynnyriä silloin, kun se ei ole käytössä. Kylpytynnyrin sisähalkaisija on 170 cm ja sinne mahtuu kerralla 6–8 henkilöä.

Sisäpuolelta tynnyri on hygieenistä, tummanharmaata muovia, ja ulkopintaa peittää tyylikäs lämpökäsitelty mäntyinen puuverhous. Arvottava kylpytynnyri sisältää myös kaikki saatavilla olevat lisävarusteet: tukevat portaat, lämmittimen jatkopiipun, savupiipun suojaritilän ja puupinnalle tarkoitetun viimeistelyöljyn.

Tutustu kylpytynnyriin tarkemmin sivuillamme: https://www.jorohuvilat.fi/tuotteet/muut-tuotteet/pe-muovikylpytynnyri/.

Hirsisauna paljun kaveriksi

Palju on parhaimmillaan saunan yhteydessä, joten tutustu ihmeessä myös saunamallistoomme: https://www.jorohuvilat.fi/tuotteet/valmissaunat/.

Erinomainen idea on esimerkiksi suunnitella saunamökki ja palju yhdeksi kokonaisuudeksi niin, että palju sijoitetaan saunan terassille tai aivan sen viereen. Näin kylpyveteen ei kulkeudu jaloissa roskia. Samalla terassilla voisi olla tilaa vaikka grillillekin – siinäpä vasta mainiot puitteet viihtymiseen.

Mutta nyt siis osallistumaan arvontaan. Onnea matkaan!