Tiesitkö, että meiltä saat juuri sellaisen hirsirakennuksen kuin haluat?

Jos et löydä sopivaa mallia valmiista hirsirakennusvalikoimastamme, ei haittaa. Me kyllä teemme sinulle sellaisen – oli kyse sitten pienistä muutoksista malliin tai rakennuksen suunnittelusta alusta asti toiveidesi mukaan.

Räätälöimällä saat valmisrakennuksestasi vieläkin täydellisemmän

Valmismallistossamme on paljon hyviksi ja toimiviksi havaittuja saunoja, aittoja ja muita hirsirakennuksia, joiden joukosta usein löytyy sopiva ratkaisu asiakkaidemme tarpeisiin. Ei kuitenkaan kannata heittää hanskoja tiskiin, jos näin ei käykään, sillä kaikki mallimme ovat räätälöitävissä ostajan toiveiden mukaan.

Joskus valmissauna tai -aitta vaatii pieniä muutoksia, kuten väliseinien siirtämistä tai ovien ja ikkunoiden paikkojen muuttamista. Ne on helppo tehdä jo suunnitteluvaiheessa, eivätkä ne aiheuta juurikaan lisää kustannuksia. Käyttäjän näkökulmasta niillä voi kuitenkin olla suuri merkitys. Tietyllä paikalla olevasta ikkunasta voi näkyä juuri se mökkitontin kaunein maisema.

Isommatkin muokkaukset onnistuvat

Vähän suuremmat mallin muokkaukset, kuten pinta-alan lisääminen, parven rakentaminen tai terassin lisääminenkin ovat hyvin mahdollisia. Joku saattaa tarvita saunarakennukseen enemmän pukuhuonetilaa, kun taas toinen toivoo mieluummin lisäneliöitä tuvan puolelle. Useimmiten hyvä ratkaisu kyllä löytyy, kun yhdessä mietitään.

Ei myöskään ole ongelma suunnitella rakennusta alusta asti asiakkaan toiveiden mukaan, jos täsmälliset vaatimukset rakennuksen koosta ja ominaisuuksista ovat olemassa. Teemme tarvittaessa hirsirakennukset asiakkaan omien kuvien tai suunnitelmien perusteella.

Oma-mallit helpottavat tarjouksen pyytämistä

Sivuiltamme löytyvät valmiina Oma-tuotevaihtoehdot saunasta, aitasta ja piharakennuksesta. Pyytämällä tarjouksen Oma-mallista tätä kautta toiveiden mukaisen rakennuksen suunnittelussa on helppo lähteä liikkeelle.

» Lue lisää yksilöllisestä suunnittelusta ja tutustu Oma-malleihin

Kysy lisää suoraan myynnistämme tai jätä soittopyyntö.