Miksi Joro-Huvilat on viisain valinta hirsisaunan tai -aitan toimittajaksi – 10 järkiperustelua

Me pyrimme tekemään aidosti asiakkaidemme tarpeisiin sopivia, laadukkaita ja kestäviä hirsisaunoja ja -aittoja, jotka myös toimitamme erittäin joustavasti ja ystävällisesti palvellen.

1.    Pitkä kokemus ja osaaminen hirsirakentamisesta

Hirsirakentamisella on pitkät perinteet, ja niin on myös meillä. Hirsisaunojen ja -aittojen valmistustaidot ovat yrityksessämme siirtyneet luontevasti isältä pojalle. Perinteiden lisäksi tekemisessä on myös vahva annos moderniutta, joka tekee hirsisaunoista ja -aitoista haluttuja nykyaikanakin.

2.    Kiinteä hinta – tiedät, mistä maksat

Ilmoitamme kaikkien hirsirakennusmalliemme hinnat mahdollisimman selkeästi. Näkyvillä ovat kaikkien tuotteiden hinnat vakiotoimituksella sekä erikseen jokaisen lisävarustelun hinnat. Antamamme tarjous on hinnaltaan pitävä eikä siihen ilmaannu ylimääräisiä kuluja enää jälkikäteen – ellei sitten erikseen sovita jostain tarjoukseen kuulumattomasta lisäyksestä.

3.    Kätevä rahoitusmahdollisuus

Jos koko hirsisaunan tai -aitan hankintaan tarvittavaa summaa ei vielä ole koossa, kauttamme saa helposti edullisen rahoituksen OP:lta. Siihen ei tarvita takaajia, vaan omistusasunto riittää vakuudeksi, ja alle 7 500 euron rahoituksiin vakuutta ei tarvita ollenkaan.

4.    Yksilöllinen muuntelumahdollisuus jopa ilman kuluja

Muokkaamme mielellämme hirsisauna- ja aittamallejamme asiakkaamme toiveiden mukaan, sillä meille se ei ole mikään ongelma. Kaikkia mallejamme on mahdollista muunnella. Asiantuntevat myyjämme osaavat sekä kuunnella asiakasta että tietävät, mihin kaikkeen hirsirakennusmallit saadaan taipumaan huomioiden kuitenkin esimerkiksi rakennustekniset vaatimukset ja paloturvallisuuden.

5.    Apua myös lupa-asioihin

Usein hirsisaunojen ja -aittojen pystyttämiseen tontille tarvitaan rakennuslupa. Kaikilla ei välttämättä ole lupaprosessien hoitamisesta kokemusta tai joskus matkaan saattaa tulla mutkia, mutta me autamme tarvittaessa myös niiden selvittämisessä. Joka tapauksessa meiltä saa tarvittavat piirustukset rakennusluvan hakemista varten.

6.    Äärimmäisen helppo toimitus

Rakennamme hirsisaunat ja -aitat tehtaallamme täysin valmiiksi ja kuljetamme kokonaisina, minne tahansa päin Suomea asiakkaamme haluaakin omansa tilata – toki tietyin ehdoin, joista kerromme lisää täällä. Kun perustukset ovat valmiina, rakennus nostetaan suoraan niiden päälle. Hirsisauna tai -aitta on valmis käyttöön jo samana päivänä.

7.    Hirsisaunamme ja -aittamme sopivat myös taajama-alueelle

Joustava muunneltavuus mahdollistaa sen, että hirsisaunamme ja -aittamme sopivat erinomaisesti taajamienkin rakennuskaavavaatimuksiin. Kokoja on monia ja tyylissäkin on varaa valita, jotta hirsirakennus istuu muiden rakennusten tyyliin saumattomasti. Koteloitu nurkkamalli tekee hirsisaunasta tai -aitasta modernimman näköisen.

8.    Kotimaiset rakennusmateriaalit ja työvoima

Meillä koko valmistusprosessi on 100-prosenttisen suomalainen. Teemme kaikki hirsirakennuksemme Joroisten Huutokoskella kotimaisten, osaavien työntekijöiden voimin. Käyttämämme hirsi on myös suomalaista, samoin kuin muutkin rakennusmateriaalit.

9.    Kestävät, ajattoman tyylikkäät rakennukset

Hirsisaunamme ja -aittamme ovat materiaaleiltaan laadukkaita ja huolellisesti rakennettuja, joten ne ovat pitkäikäisiä. Toimitamme aina asiakkaillemme myös ohjeet hirsirakennuksen hoitoon, jotta uusi hirsisauna tai -aitta kestää hyväkuntoisena vuosikymmenienkin ajan.

10. Hyvä palvelu: varmistamme viimeiseen asti, että saat juuri sen, mitä tilaat

Ennen kaikkea meidät tunnetaan hyvästä palvelustamme, ja siitä olemme iloisia. Asiakkaallemme hirsisaunan tai -aitan hankinta on aina iso asia, ja haluamme toteuttaa sen kaikkia yksityiskohtia myöten oikein. Paneudumme jokaiseen tilaukseen huolella ja yksilöllisesti palvellen. Pidämme asiakkaan ajan tasalla hirsirakennuksen valmistumisesta tehtaallamme – laitamme esimerkiksi kuvia siitä rakentamisen eri vaiheista. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä.