Tarjouskampanja: lisävarustelu kaupan päälle!

Jatkamme suuren kysynnän vuoksi loppuvuoden kampanjaa vielä huhtikuun alkuun asti. Valitse ilmainen lisävarustelu käyttövalmiiseen hirsirakennukseesi tai lisää sisältöä pakettitoimitukseesi – etusi on jopa 1890 €.

Etu käyttövalmiin hirsirakennuksen ostajalle

Käyttövalmiin saunan tai aitan tasoa on helppo nostaa valitsemalla tarvitsemansa lisävarustelut jo osaksi toimitusta. Nyt se on erityisen kannattavaa, kun saat yhden niistä kaupan päälle.

Tarjouskampanjan aikana voit valita esimerkiksi yhden seuraavista lisävarusteluista hirsirakennukseesi ilman erillistä maksua:

  • Ulkovärjäys
  • Sähköistys
  • Lisävarusteluna tarjottava laudepaketti (muotolauteet tai Mahti-lankkulaude)
  • Sisäseinien ja katon kuullote (valkovaha)
  • Laajennuspaketti (malleihin, joihin se on lisävarusteena saatavilla)
  • Kiuaspaketti Harvia Duo Legend (malleihin, joihin se on lisävarusteena saatavilla)

Lisävarustelut, jotka kuhunkin hirsirakennusmalliin ovat saatavilla, on lueteltu tuotekohtaisesti tuotesivuilla. Lisävarustelujen hinnat vaihtelevat rakennuksen mallista ja koosta riippuen, mutta parhaimmillaan edun arvo voi olla jopa 1890 €!

Tarjouskampanjan lisävarusteluihin eivät kuulu Smidson Vigo -valmistakka tai katettu terassi ja kaiteet.

Etu pakettitoimituksen ostajalle

Puuosatoimituksiin tarjoamme nyt kaupan päälle joko katemateriaalit (huopakate) tai eristepaketin ostajan valinnan mukaan.

Jätä tarjouspyyntö sivuillamme tai soita suoraan meille!

Tutustu tuotteisiimme sivuillamme ja tee tarjouspyyntö suoraan sen tuotteen sivuilla, josta olet kiinnostunut. Valitse samalla tuotteeseen myös kaupan päälle haluamasi lisävarustelu, niin se huomioidaan ilmaisena kokonaishinnassa.

Voit myös soittaa suoraan myyntiimme numeroon 0400 225 717 tai 0400 680 260.

Tarjoukset ovat voimassa 3.4.2020 asti toimituksiin, joiden toimitusaika on sovittu kevään tai kesän 2020 ajalle. Edun maksimiarvo on tuotekohtainen ja riippuu rakennuksen koosta, kuten lisävarustelujen hinnoittelu muutenkin. Esimerkkinä ilmoitettu 1890 €:n etu koskee Paroni-saunamökin lisävarusteluja. Tarjouskampanja-etua ei voi yhdistää aiempiin tai muihin mahdollisiin tarjouksiin. Tarjous on hyödynnettävissä vain uusiin tilauksiin.