Uudistimme hirsirakennustemme ikkuna- ja ovivaihtoehtoja

Tyylikkäät ikkunat ja ovet antavat hirsirakennukselle ilmettä, mutta myös käytännöllisyyttä. Ikkuna- ja ovivaihtoehtomme ovat nyt entistä monipuolisemmat ja laadukkaammat.

Ikkunoissa on nyt enemmän valinnanvaraa

Kaikissa hirsirakennuksissamme on vakiona kaksinkertaiset lämpöelementti-ikkunat, jotka sopivat perinteisten saunojen ja aittojen tyyliin sekä vaatimuksiin erittäin hyvin. Niiden lisäksi olemme nyt lisänneet vaihtoehdoksi puu-alumiini-ikkunan, joka on valittavissa tuotteisiimme huokeaan lisähintaan. Myös puu-alumiini-ikkunassa on kaksinkertainen lasi.

Puu-alumiini-ikkuna on erittäin hyvä ja laadukas vaihtoehto perinteiselle kokopuiselle mökki-ikkunalle tilanteissa, joissa ikkunoilta halutaan vielä parempia ominaisuuksia. Puu-alumiini-ikkunan alumiininen ulkopuite sekä mäntypuinen sisäpuite ovat molemmat tehdasolosuhteissa pintakäsiteltyjä, joten ne eivät vaadi enää maalaamista. Alumiinisen ulkopuolen ansiosta ikkunan säänkestävyys on erittäin hyvä, ja käytännössä ikkunat ovat huoltovapaita.

Puu-alumiini-ikkunat ovat saatavilla hirsirakennuksiimme joko kiinteinä tai avattavina. Asiakas saa valita ikkunaan ulkovärin viidestä eri vaihtoehdosta:

  • valkea
  • vaaleanharmaa
  • tummanharmaa
  • ruskea
  • mattamusta.

Sisäpuolen väriksi ikkunoihin on valittavissa maalattu valkoinen tai maalamaton, suojakäsitelty puupinta.

Laadukkaat lukolliset ovet kuuluvat kokonaisuuteen

Hirsirakennustemme ovet toimitetaan jatkossa lukittavana, puisena eristettynä mökkiovena. Ovi sisältää aina lukkorungon (4190).

Valmistoimituksissa oveen asennetaan aina myös Multihelan avainpesä ja painike satiinikromattuna. Muotoilultaan painike on neutraali ja himmeän hopeansävyinen, joten se sopii hyvin kaiken tyylisiin rakennuksiin.

Oven leveydeksi on valittavissa joko 80 tai 90 cm, ja korkeus ovessa on vakiona 190 cm. Asiakas voi valita umpioven tai lasiaukollisen oven. Lasiaukollisen oven lasikorkeus on myös valittavissa joko perinteisellä lasiaukon koolla (9 x 19/9 tai 9 x 19/12) tai kokolasilla (9 x 19/19).

Vakiona ovi toimitetaan maalaamattomana, puuvalmiina. Jos toimituksen ikkunat on valittu puu-alumiini-ikkunana, myös ovi voidaan kuitenkin tehdasmaalata ikkunan ulkosävyllä pieneen lisähintaan.

Kysy meiltä rohkeasti lisää!

Jos sinulla on kysyttävää ikkuna- ja ovivalinnoista tai mistä tahansa muusta hirsirakennuksesi suunnitteluun liittyvästä yksityiskohdasta, soita rohkeasti meille. Autamme mielellämme sinua saamaan juuri toiveidesi mukaisen hirsirakennuksen. Aloita tutustumalla tuotevalikoimaamme ja tarvitessasi lisätietoa soita numeroon

0400 225 717 / Ville tai

0400 680 260 / Vesa.