Hirsirakennusunelmat kannattaa toteuttaa koronaepidemiasta huolimatta

Koronaepidemia ja sen vaatimat rajoitukset eivät estä hirsirakennushankintaa, vaan nyt on nimenomaan erinomainen aika keskittyä oman perheen kesken suunnittelemaan mukavia puitteita kesän yhdessäololle. Tässä Joro-Huviloiden toimitusjohtaja Topi Purhosen terveiset asiakkaille.

Meiltä on turvallista ostaa

”Heti aluksi haluan sanoa, että Suomen radikaalit toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ovat mielestäni oikea ratkaisu. Terveys on ehdottomasti laitettava etusijalle ja mitä nopeammin epidemia saadaan kuriin, sitä nopeammin me kaikki pääsemme taas normaaliin arkeen kiinni.

Meillä Joro-Huviloilla on ryhdytty ohjeistusten mukaisiin toimenpiteisiin: kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan tehtaalla ja turvaudumme kasvokkaiskontaktien sijaan entistäkin enemmän sähköisiin järjestelmiin. Haluamme turvata oman työvoimamme terveenä pysymisen, jotta pystymme toimittamaan asiakkaillemme tuotteet yhtä luotettavasti kuin aina ennenkin. Olemme myös tilanneet tehtaalle tavallista reilummin raaka-ainetta ja kasvattaneet varastotuotteidemme määrää, jotta olemme entistä omavaraisempia ja toimitusvarmuutemme säilyy poikkeustilanteesta huolimatta.

Asiakkaidemme suuntaan olemme jo tätä ennenkin toimineet pääasiassa etänä, sillä kaupankäyntimallimme on noin 90-prosenttisesti sähköinen. Se toimii tässäkin tilanteessa täydellisesti. Nettisivuiltamme tehtävien tarjouspyyntöjen ja yhteydenottojen, sähköpostin sekä perinteisten puhelujen välityksellä asiat hoituvat sujuvasti tuotteiden tilauksesta toimitukseen asti.”

Nyt on paras aika toteuttaa tämän kesän hirsirakennusunelmat

”Joro-Huviloille kevät ja kesä ovat kiireisintä aikaa eikä koronaepidemia ole sitä hidastanut.

Ei hirsirakennuksen hankinnan suhteen olekaan syytä jättää suunnitelmiaan toteuttamatta – päinvastoin, sillä nyt on hyvää aikaa keskittyä oman saunamökin tai aitan suunnitteluun perheen kanssa. Meillä on täysi palvelualttius ja halu auttaa siinä.

Myös rakennuslupaprosessin voi nykyään hoitaa etänä, joten sen järjestelyissä ei tarvitse altistaa itseään tai muita koronalle. Luulen, että lupaprosessi voi nyt onnistua jopa tavallista nopeammin.  Meiltäkin saa apua ja neuvoja lupa-asioiden hoitamiseen, joten sen ei kannata antaa jarruttaa oman hirsirakennuksen hankkimista. Voimme myös hakea rakennusluvan puolestanne.

Joka tapauksessa lupaprosessi vie oman aikansa, joten viimeistään nyt on hyvä laittaa tämän kesän tai syksyn hirsirakennusprojekti käyntiin. Joro-Huvilat on kaikin puolin turvallinen paikka ostaa juuri omaan tarpeeseen sopiva mökkisauna, pihasauna tai aitta. Juuri nyt oman kodin tai mökin pihapiirin viihtyisyyteen kannattaa panostaa.

Poikkeusolosuhteista huolimatta kehotan siis tavoittelemaan omia hirsirakennusunelmia ja suosimaan samalla suomalaisia tuotteita ja tuotantoa. Uskon, että yhdessä asianmukaisesti toimimalla saamme koronan selätettyä ja arki jatkuu taas pian kuten aina ennenkin!”

Topi Purhonen
Toimitusjohtaja
Joro-Huvilat

Tutustu Joro-Huviloiden kotimaisiin hirsisaunoihin ja hirsiaittoihin selaamalla tuotevalikoimaa ja tee tilaus sen tuotteen sivuilta, josta olet kiinnostunut. Voit myös soittaa suoraan myyjille:

0400 225 717 / Ville tai

0400 680 260 / Vesa.

Muistathan, että meiltä on saatavilla edullinen rahoitus hirsirakennushankintoihin. Saat rahoituksen jopa koko ostosummalle joustavalla takaisinmaksuajalla.

» Lue lisää rahoituksesta