Laadukkaasta hirsirakennuksesta on iloa ympäri vuoden

Pidennä kesäkautta

Monen mielessä saunamökit, aitat ja piharakennukset yhdistyvät kesään. Vaikka Suomen kesä on tunnetusti lyhyt, Joro-Huviloiden hirsirakennuksilla siitä voi kuitenkin tehdä huomattavasti pidemmän ja mukavamman.

Kaikki Joro-Huviloiden hirsirakennukset tehdään huolellisesti laadukkaista, kotimaisista materiaaleista. Sopivan eristyksen ja lämpölasien ansiosta perusvarusteltujakin malleja voi käyttää alkukeväästä myöhään syksyyn – kolmena Suomen neljästä vuodenajasta. Eristyksestä on hyötyä myös kesällä, sillä silloin oikeanlainen eristys pitää esimerkiksi nukkuma-aitan miellyttävän viileänä.

Joro-Huviloiden saunat sopivat mainiosti ympärivuotiseen käyttöön. Löylyt pysyvät sisällä kovallakin pakkasella. Muutamat saunamökit ja aitat pystytään varustelemaan jopa täysin talviasuttaviksi esimerkiksi seinän lisäeristyspaketilla, valmistakalla ja ilmalämpöpumpulla.

Hyödynnä talvitoimituksen edut

Hirsirakennuksen toimitusta ei kannata jättää kesälomakaudelle. Sen lisäksi, että talvitoimitus on hinnaltaan 15 % halvempi, se on myös loistava ratkaisu erityisesti silloin, kun tontin lähimaasto on vaikeakulkuista ja upottavaa. Routainen maa kestää rakennuksen kuljetuksen sortumatta ja sotkeentumatta.

Rakennusten laatuun talvitoimitus ei vaikuta millään tavalla. Pintakäsittelyistä huolehditaan hyvin, joten puu kestää mainiosti talven säät.

Pakettitoimituksiin talvi on erinomaista aikaa. Osat pakataan huolellisesti säänkestävään muoviin, jolloin ne kestävät hyvin säilytyksen ulkona. Rakentamiseen talviaika sopii loistavasti, sillä keli on kuiva ja puutavarat pysyvät rakennusprojektissa puhtaina.

Hirsirakennus vaatii aina perustukset, joiden pitäisi olla tehtyinä ennen maan jäätymistä. Marraskuussa perustusten teko voi vielä hyvinkin onnistua. Jos perustuksia ei kuitenkaan ehditä tekemään, voidaan hirsirakennus toimittaa myös väliaikaiselle pohjalle. Perustuksina voivat toimia esimerkiksi pihalaatat ja pilariharkot.

Jouluksi omaan saunaan

Oikein nopeat tilaajat ehtivät vielä saada toimituksen jopa joulukuulle. Miltä kuulostaisi joulusauna omassa pihasaunassa? Varastostamme löytyy nopeasti saatavana valmistuotteena esimerkiksi näppärän kokoista Sanni-saunaa. Kysy lisää!

Nyt on myös se aika vuodesta, kun kevään parhaat toimitusajat myydään. Jos haluat varmistaa haluamasi toimitusajan ensi vuodelle, toimi pian.

Tarjoamme hirsirakennusten ostajille myös rahoitussopimusta ilman takaajia tai vakuuksia. Rahoitussopimuksen tehdessäsi tarvitset varauksen yhteydessä vain pienen käsirahan, ja loput maksusta voidaan laskuttaa sinulle sopivissa erissä vasta toimituksen jälkeen.

Ota yhteyttä ja varaa oma toimitusaikasi!