Talvitoimituksena käyttövalmista jo ennen kevättä – jopa 15 % halvemmalla

Talvi on tuloillaan, mutta nyt kannattaa suunnata katse jo ensi kevääseen ja kesään, mökkimaisemiin tai omaan kotoisaan pihapiiriin. Haluatko kevään tullen nauttia uudesta, tunnelmallisesta grillikatoksesta tai kesäkeittiöstä? Tarvitsetko lisää varasto- tai yöpymistilaa mökillesi? Haaveiletko jo kunnon löylyistä omassa hirsisaunassa? Hyvissä ajoin varautumalla saat hirsirakennuksen hankinnasta parhaan hyödyn.

Varaa edullinen talvitoimitus

Joro-Huviloiden käyttövalmiit hirsirakennukset ja paketit on helppo toimittaa talvellakin. Mikä parasta, annamme nyt viimeisistä talvitoimituksista tuntuvan alennuksen! Saat 1.12.2016–3.3.2017 toimitettavan paketin tai käyttövalmiin hirsirakennuksen jopa 15 % normaalihintaa edullisemmin.

Kevään ja kesän parhaat toimitusajat nyt myynnissä

Voimme tarvittaessa myös sopia toimituksen lähemmäksi kevättä tai kesää. Kevään ja kesän parhaat toimitusajat myydään nyt, joten kannattaa toimia nopeasti. Talvikampanjan aikana varatessasi voit ennakkotilaajan etuna saada alennusta myös kesän toimituksista.

Tutustu tuotevalikoimaamme ja tilaa oma aittasi, saunasi tai piharakennuksesi myynnistämme soittamalla numeroon 0400 225 717 !