Olemme Vuoden Uusyritys 2017

Usean vuoden tavoitteellinen kehittämistyömme on saanut tunnustusta – saimme Keski-Savon Uusyrityskeskus Wäläkyn myöntämän Vuoden Uusyritys 2017 -palkinnon!

Perinteikäs uusyritys

Toimitusjohtajamme Topi Purhonen kävi pokkaamassa 22.2.2017 Keski-Savon Uusyrityskeskus Wäläkyn vuosittain jakaman Vuoden Uusyritys -palkinnon. Palkitsemisen perusteluina mainittiin

tavoitteellinen myynti ja markkinointi, yrityksen sisäinen kehittämistyö ja näihin perustuva liiketoiminnan merkittävä kasvu.

Joro-Huviloilla on hirsirakennusten valmistajana jo pitkät perinteet, mutta uusyritykseksi meidät voi luokitella muutaman vuoden takaisen sukupolvenvaihdoksen aikaan tehtyjen muutosten takia.

Topi Purhonen osti isänsä yrityksen, Joro-Huvilat Oy:n, liiketoiminnan vuonna 2014. Samalla Topi perusti oman yrityksen, joka kantaa nimeä Etelä-Savon Hirsirakenne Oy. Joro-Huvilat toimii kuitenkin edelleen yrityksen markkinointinimenä ja tuotteet valmistuvat tutuilla, vuosikymmenien aikana hyviksi havaituilla tavoilla. Tuotevalikoimamme on kuitenkin lisääntynyt ja muuttunut asteen verran modernimmaksi.

Uudistukset tuottivat tulosta

Joro-Huviloiden viime vuosien kasvun avaimet löytyvät suunnitelmallisuudesta, kovasta työnteosta, nuoresta ja motivoituneesta henkilökunnasta sekä panostuksesta nykyaikaiseen markkinointiin ja myyntiin.

Markkinointitoimenpiteet ovat lisänneet tuotteiden kysyntää, ja kasvutavoitteisiin on päästy – jopa ylikin. Alan sesonkipainotteisuutta on saatu tasoitettua hienosti, ja tilauksia on saatu mukavasti myös talviaikaan seuraavaa kevättä ja kesää varten.

Kaiken perustana on kuitenkin se, että asiakkaat ovat tyytyväisiä.

”Valtteinamme ovat laatu, asiakastyytyväisyys ja hyvä palvelu. Haluamme olla ihmisläheisiä. Ajattelemme niin, että asiakas tarvitsee alussa asiantuntijaa ja lopussa konkretiaa”, Topi sanoo.