Käyttövalmis hirsirakennus – aina varma valinta

Suurin osa hirsirakennuksistamme on saatavilla sekä käyttövalmiina että puuosatoimituksena. Yhä useampi arvostaa mahdollisuutta saada rakennuksensa käyttövalmiina – se on erittäin helppoa ja varmistaa laadukkaan lopputuloksen.

Käyttövalmiina toimitus takaa laadun viimeistä hirttä myöten

Meiltä hankitut hirsirakennukset ovat aina luotettavaa, perinteistä ja parasta laatua, sillä rakennamme saunat, aitat ja piharakennukset yli 20 vuoden kokemuksella. Mitä valmiimmaksi asti vastaamme rakennuksen kasaamisesta, sitä paremmin pystymme varmistamaan tasaisen huippulaadun.

Kun ammattitaitoiset työntekijämme kokoavat hirsirakennuksen tehtaallamme sisätiloissa käyttövalmiiksi asti, rakennus ei pääse kastumaan missään vaiheessa. Rakenteisiin ei pääse pisaraakaan kosteutta, eivätkä sateiset säät hidasta valmistumisaikataulua.

Helppoutta alusta lähtien

Hirsirakennuksemme on suunniteltu niin, että asiakkaamme voisivat nauttia arjesta ja lomasta entistäkin enemmän. Haluamme tarjota mahdollisuuden samaan helppouteen myös rakennusta hankittaessa. Toimitamme käyttövalmiit tuotteet täysin valmiina pihaan – asiakkaan halutessa jopa sähköt ja valaisimet ovat asennettuina paikoilleen. Haluamansa varustelut on näppärää valita mukaan jo ostovaiheessa.

Ainoa välttämätön asia, joka ostajan vastuulle jää huolehtia, on pohjan teko. Siinäkin me autamme toimittamalla perustuksen mittakuvan pohjan tekoa varten. Helpoimmin pohjan voi toteuttaa pilariharkoilla.

Tuotteen käyttövalmiina toimittaminen tarkoittaa sitä, että tontille ei synny rakennusjätettä, sotkua tai melua. On myös todettu fakta, että käyttövalmis ratkaisu tulee edullisemmaksi kuin puuosatoimituksena tilattu rakennus, johon hankitaan lisäksi rautakauppatavarat ja joka teetetään valmiiksi kohteessa ammattilaisen voimin. Käyttövalmiin tuotteen kohdalla yllätyksiä ja ylimääräisiä kulueriä ei tule, vaan kaikki kuuluu kiinteään hintaan, joka on alusta asti asiakkaan tiedossa.

Vapauta aikaasi olennaiseen

Vaikka puuosatoimituksenakin tilatut hirsirakennuksemme ovat hyvän suunnittelun ansiosta melko helppoja kasata, kuluu siihen erityisesti rakentamiseen tottumattomalta kuitenkin iso siivu aikaa. Tilaamalla rakennuksen käyttövalmiina omaa aikaa säästyy lomasta nauttimiseen.

Käyttövalmiina tilaaminen ei estä sitä, etteikö asiakas olisi silti ajan tasalla hirsirakennuksensa valmistumisesta ja saisi vaikuttaa sen toteutukseen. Halutessaan tuotteen valmistumista voi tulla jopa katsomaan tehtaallemme Joroisiin. Sillä aikaa, kun saunamökki, aitta tai piharakennus valmistuu osaavissa käsissämme, asiakas voi keskittyä juuri siihen, mihin haluaa.

Auringonottoon, kalastukseen, omaan työhön, rentoutumiseen, lasten kanssa touhuamiseen vai juhlien suunnitteluun – mihin sinä käyttäisit käyttövalmiin tuotteen ostamisesta vapautuneen ajan? Pyydä meiltä tarjous käyttövalmiista hirsirakennuksesta ja vapauta aikaa kesänviettoon! Tutustu tuotevalikoimaamme tästä ».