Vielä ehdit saada hirsirakennuksen tänä kesänä!

Kesä on jo hyvässä vauhdissa, mutta puuttuuko pihapiiristäsi edelleen saunamökki, aitta tai jokin muu piharakennus? Tilaa nyt, niin ehdit vielä saada omasi loppukesästä.

Arjen haaveet todeksi Joro-Huviloiden käyttövalmiilla rakennuksilla

Kesällä omassa kotipihassa tai mökkiympäristössä puuhaillessa tulee ehkä ajateltua, miten itselle rakkaasta miljööstä saisi vieläkin viihtyisämmän.

Miten mukavaa olisi, jos omalla takapihalla olisikin näppärä pihasauna, jonne voisi hipsiä irtautumaan hetkeksi arjesta? Se lämpiäisi kätevästi kesät ja talvet.

Tai jos mökin pihassa olisi kesävieraita varten siisti aitta, jossa voisi majoittua ilman siskonpetien levittämistä mökin lattialle? Niin isäntäväellä kuin vieraillakin olisi mukava oma rauha.

Ja kuinka luksusta olisikaan, jos pihapiiriä täydentäisi kesäkeittiö, jonka terassilla isäntä voisi grillailla kesäherkkuja? Ulkona ruokaileminen onnistuisi helposti sateisellakin säällä.

Kaikki nämä arjen pienet haaveet ovat helposti toteutettavissa Joro-Huviloiden käyttövalmiilla hirsirakennuksilla.

Tilaa nyt, niin saat toimituksen jo loppukesästä!

Jos teet tilauksesi nyt, ehdimme vielä toimittaa rakennuksesi tämän kesäkauden aikana. Mitä nopeammin toimit, sitä aiemmin toimitus onnistuu.

Jätä tarjouspyyntö nettisivuillamme sen tuotteen kohdalla, josta olet kiinnostunut tai soita suoraan meille, niin tehdään unelmistasi nopeasti totta! Tutustu tuotevalikoimaan tästä ».

Soita: 0400 225 717 tai 0400 875 543