Esittelyssä Ville Joro-Huviloilta

Myyntivastaava Ville Nyyssönen on se henkilö, johon todennäköisimmin törmäät tehdessäsi hirsirakennushankintaa Joro-Huviloilta. Törmääminen on ehkä kuitenkin väärä sana, sillä voisi sanoa, että Villen kanssa toimiessa kaikki soljuu eteenpäin harvinaisen miellyttävästi.

Mikä on Villen asiakaspalvelutaidon salaisuus?

Ville Nyyssösen osaamispakassa yhdistyvät savolaisen sulavasti rakennusalan tietämys ja kokemus, luonnostaan löytyvä sosiaalisuus ja intohimo myyntityöhön.

”Olen ollut töissä Joro-Huviloilla vuodesta 2007, jo edellisen yrittäjän aikaan. Aluksi tein töitä rakennuspuolella, pääasiassa hirsisalvuulinjalla, joten käytännön tekeminen on tuttua sitä kautta. Sen jälkeen, kun Joro-Huviloiden sukupolvenvaihdos tapahtui vuonna 2014, aloin rakentamisen ohella tehdä myös tarjouksia ja myin iltatöinä. Se lähti niin hyvin liikkeelle, että piti lyödä haalarit naulaan eikä minua päästetty enää hallin puolelle ollenkaan”, Ville kertoo humoristiseen tyyliinsä.

Vaikka muutos tapahtuikin osittain sattuman kautta, taustalla oli pitkään muhinut kiinnostus myyntiin.

”Myynti on aina kiinnostanut minua, mutta kavereiden imussa menin ammattikouluun rakennuspuolelle, talonrakennuslinjalle. Onneksi siitäkin on hyötyä tässä hommassa”, Ville myöntää.

”Myyntityössä mukavinta on kanssakäyminen ihmisten kanssa. Olen aina ollut sosiaalinen henkilö, tykkään olla ja toimia erilaisten ihmisten kanssa, ja koen siinä pärjääväni. Omalla tavallaan myös työn vaihtelevuus sopii minulle. Paras palkinto on se, kun saa projektit onnistuneesti päätökseen. Joka päivän oppii jotain uutta, ja kielteisetkin asiat opettavat.”

Villeltä saa erittäin ihmisläheistä palvelua

Eniten Villeä motivoi työssä parhaan mahdollisen ratkaisun löytäminen jokaisen asiakkaan tarpeeseen, ja monen vuoden kokemuksella se onnistuukin nykyään jo yllättävän helposti.

”Silloin kokee onnistuvansa, kun asiakkaan kanssa löytää yhteisen sävelen ja saa paketin kohdilleen. Se mistä tykkään tässä, on että asiakkaan ei tarvitse hirveästi kertoa, kun tiedän, mitä hän on vailla. Joskus on kysytty, onko minulla kristallipallo, kun heti sattui kerralla oikein”, Ville nauraa.

Joro-Huviloiden toimitusjohtaja Topi Purhonen kuvailee Villeä terapeutiksi, niin tärkeässä osassa asiakkaan kuunteleminen tässä työssä on.

”Kun sivusta kuuntelee Villen puheluita asiakkaiden kanssa, kuulostaa siltä, että langan päässä olisi tutumpikin henkilö, miltei ystävä. Se on huikeaa ja varmasti juuri se Villen tapa toimia – Villeä aidoimmillaan”, Topi toteaa.

”Toimimme ennen kaikkea asiakaslähtöisesti. Pyrimme palvelemaan mahdollisimman nopeasti, kuuntelemme asiakkaan toiveet ja ajatukset. Neuvomme, jos jokin ei toimi, ja annamme siihen oman ideamme. Pidämme huolen siitä, että rakennus on myös rakennusteknisesti toimiva”, Ville jatkaa.

”Monesti yhdistelemällä asiakkaan ja ammattilaisen ideoita saadaan viimeinen, varmasti onnistunut ja toimiva paketti. Mutta aina lähdemme liikkeelle asiakkaan tarpeesta emmekä vain tyrkytä omaa juttuamme”, Ville painottaa. 

Oletko valmis kokeilemaan, miten hirsirakennuksen suunnittelu tämän miehen kanssa lähtee käyntiin? Soita Villelle: 0400 225 717 tai laita viesti: .

Tutustu myös valmissauna- ja aittavalikoimaamme!