10 syytä ostaa hirsirakennus tänä syksynä

Jäikö pihasauna tai hirsiaitta hankkimatta kesällä? Ei syytä murheeseen, sillä nyt onkin itse asiassa vuoden paras aika ostaa oma hirsirakennus. Lue lisää, niin kerromme miksi.

1. Pohjien tekoon ehtii vielä mainiosti

Lämpimän syksyn ansiosta pohjien teko onnistuu vielä monen viikon ajan ennen kuin routa kovettaa maan. Ainakin loka-marraskuu on siihen oikein hyvää aikaa, eteläisessä Suomessa ehkä pidempäänkin.

2. Hinnat ovat tavallista edullisemmat

Kaikkiin loppuvuoden toimituksiin on voimassa nopean tilaajan etu: -8 % kaikista tuotteista. Tällä alennuksella hirsirakennuksen hinnasta lähtee helposti tonni pois, tai jopa kolmekin! Tarjous on voimassa niin moneen rakennukseen kuin haluat ostaa. Alennus lasketaan koko tilauksesta, johon kuuluvat myös mahdolliset lisävarustelut.

Lue lisää alennuksesta täältä ».

3. Ruuhka ei hidasta toimitusta

Kesään verrattuna hirsirakennusten toimitusajoissa on enemmän varaa valita. Muutenkin nopea toimituksemme voi olla vieläkin nopeampi. Hyvässä tapauksessa hirsirakennuksesi on perillä ennen kuin ehdit kissaa sanoa.

4. Saat rakennuksesi käyttövalmiina

Syksyn päätteeksi sinun ei enää tarvitse ryhtyä uuden hirsirakennuksesi maalaus- tai nikkarointihommiin, sillä meiltä saat rakennuksen täysin käyttövalmiina. Kaikki yksityiskohdat ja viimeistelyt ovat kohdallaan sekä sisä- että ulkopuolella.

5. Voit nauttia ensi keväästä ja kesästä täysillä

Hirsirakennusten kevättoimituksissa joudutaan usein odottamaan kelien parantumista, jotta rakennukset saadaan kuljetettua paikoilleen. Kun tilaat omasi jo syksyllä, pääset heti kevään ensimmäisinä lämpiminä päivinä ottamaan ilon irti hankinnastasi. Ensi kesä voi olla elämäsi leppoisin!

6. Hirsirakennus sopii myös talvikäyttöön

Kunnon eristyksellä ja lämmityksellä varustettuna hirsirakennuksesta saa helposti talvikäyttöön sopivan. Valmistoimitukseen on saatavilla sähköistys, ja halutessasi kevyt takkakin voidaan sisällyttää toimitukseen.

Tutustu esimerkiksi Angervo-Pesosen pariskunnan asiakastarinaan täältä ». Heillä saunamökin tupaa lämmittävät takka ja sähköpatterit, joten lämpöä riittää vuoden ympäri.

7. Syksyllä toimitetut pakettitoimitukset saa talvella kasattua siististi

Jos haluat tilata hirsirakennuksesi pakettitoimituksena, syksy on täydellinen aika siihen. Pakkasten tullessa rakentaminen onnistuu ilman sotkuja ja piha pysyy siistinä, kun lumi on pohjalla suojaamassa.

8. Osta ennen puutavaran hinnan nousua

Kotimaisen puutavaran hinta on kovan kysynnän vuoksi kääntynyt nousuun. Tämän vuoden puolella puun hinnan nousu ei kuitenkaan enää vaikuta tuotteidemme hintoihin, joten nyt kannattaa ennakoida ja toimia nopeasti.

9. Varmista tunnelmallinen joulusauna

Tilaamalla valmissaunan nyt ehdit vielä saada sen hyvin ennen joulua. Omassa mökki- tai pihasaunassa kelpaa saunoa aattona ja tapaninpäivänä – vaikka koko suvun voimin.

10. Älä jätä sitä huomiseksi, minkä voit tehdä jo tänään.

Vanha sanonta menee näin: Älä jätä sitä huomiseksi, minkä voit tehdä jo tänään. Se toimii monessa kohtaa, myös hirsirakennuksen ostossa. Tutustu siis tuotteisiimme täällä » ja pyydä meiltä tarjous haluamastasi mallista.

Lue lisäksi 5 syytä valita Joro-Huvilat »