1. 100-prosenttisesti kotimainen

jorohuvilat-ikonit-2017-100%-suomalainen Tuotteidemme koko valmistusprosessi on 100 % suomalainen. Valmistamme hirsirakennuksemme käsityönä kotimaisesta puusta hirsirakennusperinteitä kunnioittaen, ja siksi rakennuksemme sopivat täydellisesti suomalaiseen pihapiiriin. Oma tehtaamme sijaitsee Joroisten Huutokoskella.

2. Laadukas puumateriaali

jorohuvilat-ikonit-2017-puu-halkileikkaus Ehdottoman laadukkaasta puumateriaalista valmistettuna myös lopputulos on varmasti kestävä. Käytämme hirsirakennuksissamme pohjoisen Suomen männystä valmistettua 88 x 180 mm lamellihirttä, jonka säänkestävyys on erinomainen. Tuotteemme kasataan kuvissa sisätiloissa, joten voimme taata tasaisen laadun, eikä rakenteisiin pääse kosteutta missään vaiheessa valmistusprosessia.

3. Yksilöllinen suunnittelu

jorohuvilat-ikonit-2017-harppi Kaikkia mallejamme on mahdollista muokata toiveidesi mukaan. Kerro siis rohkeasti muutostoiveistasi, niin teemme parhaamme toteuttaaksemme ne. Voimme myös tehdä alusta asti omien kuviesi mukaisen hirsirakennuksen jopa 35 m2 kokoon saakka. Lisäksi tuotevalikoimastamme löytyy Oma-malleja, jotka voidaan räätälöidä täsmälleen toiveidesi mukaisiksi esimerkiksi koon, huonemäärän ja katon mallin suhteen.

4. Lähellä asiakasta

jorohuvilat-ikonit-2017-chat Teemme yhteistyötä asiakkaamme kanssa aina hirsirakennuksen tilaamisesta sen toimitukseen asti. Suunnittelemme tuotteen toteutuksen yhdessä kanssasi ja pidämme sinut ajan tasalla aikatauluista. Olet myös tervetullut tehtaallemme katsomaan rakennuksesi valmistumista. Vastuumyyjämme on helposti tavoitettavissa ja asiantuntemuksemme on käytettävissäsi myös muissa rakennusprosessiin liittyvissä asioissa.

5. Helppo toimitus

jorohuvilat-ikonit-2017-auto Tuotteemme kuljetetaan asiakkaalle vaivattomasti valmiina suoraan pihaan. Halutessasi jopa sähköt ovat niissä valmiiksi asennettuina, valaisimia myöten. Asiakkaana sinun tarvitsee huolehtia ainoastaan pohjan teosta, jonka voi helpoimmillaan toteuttaa anturalaatoilla ja pilariharkoilla. Meiltä saat tietysti perustuksen mittakuvan, pohjan tekoa varten. Jos pohja on valmiina ja kulkureitti paikalle kunnossa, rakennuksen voi hyvin toimittaa myös talviaikaan.