Tänä kesänä mökkeillään ja nautitaan oman pihan tunnelmasta

Kesä 2020 on mökkeilystä ja oman pihapiirin rauhasta nauttimisen parasta aikaa. Me Joro-Huviloilla autamme laittamaan niiden puitteet kuntoon.

Hirsisauna voi olla etelänmatkaa parempi sijoitus

Tänä kesänä harva suunnittelee ulkomaanmatkoja, eikä kesätapahtumienkaan toteutumisesta ole vielä varmuutta. Sille ei voi mitään, että rajoitukset laittavat itse kunkin kesäsuunnitelmat uusiksi. Toisaalta tämä on hyvällä tavalla avannut monen silmät sille, että onnellisuus lähtee lähellä olevista, yksinkertaisista asioista.

Tilanne vaatii uudenlaista lähestymistapaa: Kun matkustaminen lomakohteisiin ei ole mahdollista, luo lomakohde omalle koti- tai mökkitontillesi! Suomen kesä on jo itsessään harvinaista herkkua, ja omassa pihapiirissä tai mökkiympäristössä on paljon mahdollisuuksia nauttia olostaan kesäkuukausina. Me autamme siinä toimittamalla tarvitsemasi hirsirakennukset mökille ja pihapiiriin.

On ollut ilahduttavaa huomata, että hirsisaunojen ja -aittojen kysyntä on ollut kevään aikana vilkasta ja kesänvieton puitteisiin on haluttu panostaa, ehkä jopa enemmän kuin ennen. Ja vielä ehtii – esimerkiksi toukokuun aikana tilattu hirsirakennus voi olla valmis jo loppukesäksi. Toisaalta, kukapa sen tietää, olemmeko ensi kesänäkin vielä samassa tilanteessa? Silloin on mukavaa, kun oma pihasauna tai saunamökki on käytössä jo kevään koittaessa.

Panosta siis siihen ympäristöön, jossa kesäsi vietät! Hirsirakenteiset saunat, tunnelmalliset aitat ja viihtyisät kesäkeittiöt tuovat lisää mahdollisuuksia omalla pihalla ja mökillä vietetystä ajasta nauttimiseen.

Mökkilomailu on tämän kesän hitti

Mökkeily näyttää monien arvioiden mukaan olevan tämän kesän kovin juttu. Vuokramökit ovat nyt todella kysyttyjä ympäri Suomen, ja toivottavasti tästä käynnistyy pidempiaikainenkin buumi. Jos suunnittelet mökkisi vuokraamista, nyt on erinomainen aika päivittää mökkilomakohteesi viimeisen päälle kuntoon.

Mökkiympäristön viihtyisyyteen kannattaa tietysti satsata jo omankin perheen takia. Olisiko aika vaihtaa vanha mökkisauna uuteen toimivampaan? Onko säilytys- ja majoitustilaa riittävästi? Tai viihtyisikö perheen nuoriso paremmin mökillä, jos heillä olisi käytössään oma aitta?

Tältä kesältä säästyneillä ulkomaanmatkarahoilla voi kattaa jo hyvän siivun hirsirakennushankinnasta, ja lopulle summalle on saatavilla Joro-Huviloiden joustava rahoitus.

Luo viiden tähden kotipiha hirsirakennuksilla

Jos kotitontillasi on tilaa, käyttövalmiina toimitetulla hirsisaunalla tai -aitalla saat helposti nostettua kotipihasi tähtiluokitusta vähintäänkin pykälän tai kaksi ylöspäin. Todennäköistä on myös se, että saat tehtyä naapurisi kateelliseksi – tai sitten voit pyytää hänet saunomaan kaikessa sovussa.

Pihasaunaksi Joro-Huviloiden hirsisauna on oivallinen ratkaisu. Useista eri saunamalleista on varaa valita pienempi, saunan ja pukuhuoneen sisältävä malli tai vähän reilumman kokoinen saunamökki, jossa on myös monikäyttöinen tupa oleskelua tai vaikka yöpymistä varten. Koteloidulla nurkkamallilla toteutettuna hirsisauna täyttää taajama-alueenkin ulkomuotomääräykset.

Kotipihaan sijoitettu aitta tai kesäkeittiö on mainio tapa hankkia lisätilaa ja siirtää kesäaikaisen ajanvieton painopistettä pihalle päin. Kun nukkuminen, ruuanlaitto ja peseytyminen onnistuvat pihalla, mihinpä sitä taloa enää kohta tarvitseekaan.

Jos kesälläkin on tehtävä töitä, miltä kuulostaisi työhuone pihan hirsirakennuksessa? Siitä onkin sitten päivän päätteeksi helppo siirtyä suoraan grillaamaan ja saunomaan. Kaikkien hirsirakennusmalliemme muokkaus on mahdollista, joten väliseiniä tai ovien ja ikkunoiden paikkojakin voi muunnella omiin tarpeisiin sopivalla tavalla. Vaikka mallimme olisi luokiteltu aitaksi, sinä päätät, tuleeko siitä lopulta varasto, vierashuone, työhuone vai kesäkeittiö.

Meiltä tilaaminen on yhtä helppoa kuin ennenkin

Hirsirakennuksen ostoprosessi meiltä Joro-Huviloilta sekä tarvittava lupaprosessi on molemmat mahdollista hoitaa täysin sähköisesti, joten hankintavaihe on turvallinen riskiryhmiinkin kuuluville.

Lue myös aiempi juttumme hirsirakennushankintojen tekemisestä koronaepidemian aikana »

Autamme mielellämme tarpeisiisi sopivan mallin valinnassa, toivomiesi muutosten tekemisessä malliin ja tarvittaessa lupaprosessissakin. Käyttövalmis rakennuksesi valmistuu tehtaallamme asiantuntevissa käsissä, ja lopuksi toimitamme sen sinulle suoraan pihaan.

» Tutustu tuotevalikoimaamme ja tee tilaus valitsemasi tuotteen sivulta

Jos haluat kysyä lisää, tavoitat meidät myös puhelimitse:

0400 225 717 / Ville tai

0400 680 260 / Vesa.

P.S. Kun olet nopea, saat vielä ilmaisen toimituksen hirsirakennuksellesi. Tarjous on voimassa 31.5.2020 saakka.