Talvitoimitus on fiksuin tapa toteuttaa hirsirakennushaaveet

Viisas varautuu ensi kesään hankkimalla hirsirakennuksensa ajoissa – edullisemmin, siistimmin ja silti aivan yhtä laadukkaasti. Lue lisää talvitoimituksen eduista ja asiakkaidemme kokemuksista siitä!

1. Edullisempi hinta

Talvitoimituksen hinnan saa neuvoteltua kesätoimitusta edullisemmaksi. Säästämälläsi summalla voit valita rakennukseesi vaikkapa ylimääräisen lisävarustelun: esimerkiksi sähköistyksen, suojakäsittelyn tai ulkomaalauksen.

2. Siisti toimitus

Talvella toimitettu hirsirakennus ei pääse likaantumaan missään vaiheessa, kun maa on jäässä ja lumen peitossa. Myös kuljetus voi onnistua kevättä tai syksyä helpommin, kun maa ei upota. Perillepääsy esimerkiksi mökkimaastoihin on helpompaa.

3. Haluamasi toimitusaika

Talviaikaan on paremmin varaa valita juuri itselle sopivin toimitusaika, kun ruuhkaa toimituksissa ei ole niin paljon. Talvitoimituksen edellytyksenä on kuitenkin se, että perustukset on tehty valmiiksi sulan maan aikaan.

4. Rakennus valmiina kesäksi

Kun sauna, aitta tai piharakennus toimitetaan jo talvella, kesällä ei tarvitse tuhlata enää aikaa rakentamiseen. Halutessasi saat rakennuksesi täysin valmiina jopa ulko- ja sisämaalausta myöten. Kesällä voit keskittyä pelkästään lomailuun ja nauttimiseen.

5. Ympärivuotinen käyttö

Jos hirsirakennus varustetaan eristyksillä, sähköistyksellä, lämpöpattereilla ja vielä vaikka takallakin, ei ole mitään tarvetta odotella rakennuksen käyttöä kesään asti. Kunnolla varustettu hirsirakennus sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön.

Näin asiakkaamme kertovat talvitoimituksistaan:

Kaskelat, Salo: “Pyysin tarjouksia noin kymmeneltä eri toimittajalta, mutta sain vain kaksi tarjousta. Toiselta näistä olisi saanut käytännössä vain puukasan sillä hinnalla, jolla Joro-Huviloiden Topi lupasi käyttövalmiin rakennuksen, jossa on sähköistys mukana. Talvialennus laski vielä hintaa jonkin verran.”
Lue lisää: https://www.jorohuvilat.fi/referenssit/elliida-kesakeittio-on-huvila-oman-pihan-peralla/

Lampiset, Mikkeli: ”Sauna saatiin käyttöön heti toimituspäivänä helmikuussa. Rakennuksen pystytys tapahtui tosi nopeasti – kaksi tuntia, niin minulla oli jo tulet takassa. Saunan katto, terassin lattia, kaiteet ja savupiiput vain laitettiin paikoilleen, ja sitten kaikki oli jo valmista.”
Lue lisää: https://www.jorohuvilat.fi/referenssit/saunamokki-lapsiperheen-kotipihaan/

Anna Angervo ja Janne Pesonen, Vesilahti: ”Pääsimme joulusaunaan uuteen pihasaunaamme. Sen jälkeen sauna onkin ollut aktiivisessa käytössä, ja takkatupa toimii vilvoitteluhuoneena. Kevyt takka sisältyi toimitukseen, ja lisäksi mökissä on sähköpatterit.”
Lue lisää: https://www.jorohuvilat.fi/referenssit/oma-pihasauna-kay-kesamokista/

Varaa oma talvitoimituksesi nyt!

Jätä tarjouspyyntö nettisivuillamme sen tuotteen kohdalla, josta olet kiinnostunut tai soita suoraan meille.

Soita: 0400 225 717 tai 0400 875 543