Joro-Huvilat siirtyy käyttämään entistä vahvempaa hirttä

70 x 140 mm höylähirren sijaan kaikki tuotteemme valmistetaan jatkossa 88 x 185 mm lamellihirrestä. Nyt luvassa onkin vuoden ylivoimaisesti kovin setti: tarjoamme vahvemman hirren entisen hinnalla kaikkiin loppuvuoden tilauksiin!

Huom. Tarjousta ei voida yhdistää muihin alennuksiin tai aiempiin kampanjoihin.

Vielä vahvempaa hirsirakentamisen laatua

Päätimme tänä syksynä siirtyä koko tuotannossamme aiemmin käyttämäämme materiaalia jopa 60 % vahvempaan lamellihirteen. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että joka ikisen tuotteemme laatu nousee askeleen verran ylöspäin. Ensi vuoden alusta päivitämme sen tiimoilta myös hintojamme, mutta siihen asti asiakkaamme saavat vielä hirsirakennuksensa entisillä hinnoilla uudesta hirsilaadusta huolimatta.

Rakennusten ulkonäköön muutos vaikuttaa sen verran, että hirsi on jopa 4 cm korkeampi. Hirren aiemmat hyvät ominaisuudet pysyvät samoina: puumateriaali on edelleen kotimaista, laadukasta pohjoisen mäntyä, joka kestää säitä, mahdollistaa rakennuksen hengittävyyden ja istuu suomalaiseen maisemaan täydellisesti.

Lue myös aiempi juttumme hirren ominaisuuksista: Hirsi on saunojen ja aittojen rakennusmateriaalina voittamaton »

Lisää jykevyyttä ja kestävyyttä

Aiemmin meillä on ollut rakennusmateriaalina käytössä 70 x 140 mm höylähirsi, joka on valmistettu yhdestä kappaleesta. Nyt käyttöön ottamamme 88 x 180 mm lamellihirsi on tietysti jo mittojensa ansiosta jämerämpi, mutta se eroaa aiemmasta hirrestä myös siten, että se valmistetaan kahdesta kappaleesta liimaamalla.

Rakenteensa takia lamellihirren eläminen on vähäisempää kuin höylähirren: se ei halkeile niin paljon eikä kieroudu, vaan pysyy siististi kuosissaan. Lamellihirren kappaleet liimataan niin, että kovempi sydänpuu jää hirren ulkopintaan, ja siksi säänkestävyys saadaan vielä höylähirttä paremmaksi. Lamellihirsi kestää hyvin lämpövaihteluita ja sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön.

Hirsimateriaalin muutos tuo uusia mahdollisuuksia

Sen lisäksi, että nykytuotantomme laatua saadaan parannettua entistä jämerämmällä hirrellä, meillä on muutoksen takana pidemmänkin tähtäimen suunnitelmia. Myös aiemmin käyttämämme höylähirsi on saunoihin ja aittoihin erinomainen materiaali, mutta paksummalla hirrellä pystymme jatkossa toteuttamaan entistä isompia rakennuksia. Tämä muutos avaa siis meille tien entistä monipuolisemman hirsirakennusmalliston kehittämiselle.

Asiakkaillemme hirsilaadun muutos antaa entistäkin paremmat mahdollisuudet oman rakennuksen kustomointiin, sillä paksumpi hirsi mahdollistaa enemmän erilaisia rakennusratkaisuja. Lähes painumaton lamellihirsi sopii hienosti myös moderniin, ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettuihin puusta valmistettuihin puurakennuksiin.

Mutta ennen kuin menemme asioiden edelle, haluamme vielä muistuttaa: nyt kannattaa hyödyntää loppuvuoden etu ja tilata oma järeämpihirsinen rakennus ohuemmalla hinnalla!