Joro-Huvilat löytyy nyt myös Varkaudesta

Joro-Huviloiden myynti sai vähän aikaa sitten uudet tilat hyvältä paikalta Varkauden keskustasta, Kauppakatu 11:sta. Tervetuloa käymään!

Asiakkaiden palvelulle on aina aikaa

Joroisten Huutokoskella sijaitsevan tehtaan lisäksi meillä on nyt Varkaudessa käytössämme erillinen myyntipiste. Käytännössä näissä tiloissa voi tavata Nyyssösen Villen ja Purhosen Saran, jotka toimivat myynnin, tarjouspyyntöjen ja monenlaisen asiakaspalvelun parissa.

Kuten tehtaallemmekin, asiakkaat ja muut hirsirakennuksista kiinnostuneet ovat tervetulleita toimistolle tutustumaan meihin ja tuotteisiimme. Tule käymään ja kerro, millainen olisi sinun unelmiesi hirsirakennus, niin tehdään toiveistasi totta. Olemme paikalla toimistolla pääsääntöisesti arkisin klo 9–16, mutta myös sovittaessa iltaisin tai viikonloppuisin. Soita ja sovi aika!

Unelmiesi hirsirakennus jo täksi kesäksi

Puuttuko kesämökiltäsi majoitus- ja säilytystilaa tai olisiko siellä tarvetta uudelle saunalle, jossa saa vanhan ajan kunnolliset löylyt? Meiltä löytyy monipuolinen valikoima aittoja, saunoja ja muita mökin pihapiirin hirsirakennuksia grillikatoksista ja kesäkeittiöistä puuvarastoihin ja ulkohuusseihin. Varustelut niihin ovat aina valittavissa omien toiveiden mukaan.

Vai kaipaatko perinteistä mökkimiljöön tunnelmaa omaan kotipihaasi? Monet asiakkaamme ovat jo yhdistäneet kotona olemisesta ja mökkeilystä nauttimisen käytännöllisesti yhteen pakettiin tilaamalla meiltä pihasaunan tai kesäkeittiön omaan kotipihaan. Se on helppo tapa irtautua arjesta vaikka raskaan työviikon jälkeen: kävele vain pihan perälle ja siirry toiseen maailmaan, jossa stressi unohtuu varmasti.

Nyt ehdit vielä varaamaan toimituksen kesäkuukausille, niin pääset nauttimaan hirsirakennuksestasi jo tulevana kesänä.

Tule moikkaamaan meitä

Uuden toimistomme osoite on Kauppakatu 11 LH 3, 78200 Varkaus. Tien varressa on ilmaista parkkitilaa, kahvipannu on aina kuumana eikä tarjouksen pyytäminen tuotteistammekaan maksa mitään. Tervetuloa juttusille!