Hyvin varusteltu valmissauna mökkitontille

Lehikoisen perhe sai mökkitontilleen Mikkeliin monipuolisesti varustellun valmissaunan, jonka kulmamallisilta lämpöhaapalauteilta voi katsella maisemia leveästä panoraamaikkunasta.

Uusi sauna vanhan tilalle

Joro-Huvilat toimitti marraskuussa 2016 Lehikoisen perheen mökkitontille Mikkeliin huippuvarustellun valmissaunan. Tontilla oleva vanha sauna oli uusimisen tarpeessa, ja Lehikoiset halusivat tilalle sellaisen, jossa olisi saunatilan lisäksi myös pukuhuone ja nukkumatilaa.

”Kiertelimme ja katselimme erilaisia vaihtoehtoja, ja valitsimme lopulta Joro-Huviloiden saunan. Heiltä saimme toiveidemme mukaan muunnellun mallin, ja hinnastakin päästiin sopimukseen”, Lehikoiset kertovat.

Lehikoisten 12 m2:n kokoisen saunarakennuksen varusteluihin kuuluvat kulmamalliset lämpöhaapalauteet, tavallista leveämpi panoraamaikkuna sekä sähköistys, jonka ansiosta tiloihin saa valaistuksen ja halutessaan vaikka lämpöpatterin.

Hyvät kokemukset yhteistyöstä

Sauna saapui määränpäähänsä Mikkeliin sovittuna päivänä, ja sen paikalleen pystytys tapahtui nopeasti. Toimituksen aikaan keli oli aika rapainen, joten sauna oli suojattu hyvin.

Lehikoiset ovat tyytyväisiä siihen, miten Joro-Huvilat hoiti koko projektin.

”Yhteistyöstä jäi kaikin puolin hyvät kokemukset. Joro-Huviloiden Topin sai aina nopeasti kiinni ja he tekivät kaikkensa, että asiat saatiin järjestymään”.

”Heidän sanaansa voi luottaa, ja kaikki meni niin kuin oli sovittukin. Asiakaspalvelu oli hyvin ystävällistä, eikä mitään pettymyksiä tullut vastaan.”

Rakennusvalvonnan byrokratian kanssa sen sijaan oli matkan varrella pientä haastetta, mutta siitä selvittiin hyvillä dokumenteilla ja aktiivisella yhteistyöllä.

”Jouduimme toimittamaan rakennusvalvonnalle täydentäviä asiakirjoja moneen kertaan, mutta Joro-Huvilat auttoi luvanhakuprosessissa tarkentamalla piirustuksia ja ehdottamalla, mitä tilanteessa kannattaisi tehdä”, Lehikoiset kertovat.

Sauna valmiina ensi kesäksi

Mökki ja sauna ovat Lehikoisilla pääasiassa kesäkäytössä, joten he eivät ole vielä ehtineet uuteen saunaansa löylyille. Sauna on kuitenkin käyty jo paikan päällä toteamassa hyvännäköiseksi.

”Joro-Huvilat pintakäsitteli saunan valmiiksi punaruskeaksi, ja näin se on saman sävyinen kuin mökkirakennuskin”, Lehikoiset kuvailevat.

Kunhan maa keväällä sulaa ja sähkökaapeli saadaan kaivettua maahan, saunan sähköistyskin saadaan toimintaan. Lisäksi Lehikoisilla on tarkoitus rakentaa saunan eteen vielä portaat. Ensi kesän mökkeilykautta voi jo odottaa innolla!

img_6090 img_6096