Kaikki irti kesästä kunnon puitteilla

Kesä on hyvässä vauhdissa ja mökkikausi parhaimmillaan. Rentouttava kesä koostuu mökkeilystä, ystävien seurasta ja hyvästä ruuasta – ja Joro-Huviloiden hirsirakennukset tarjoavat kaikista näistä nauttimiseen mainiot puitteet.

Mökkisaunan tunnelmaa mökillä tai kotipihassa

Suomalaiset ovat mökkikansaa, joka arvostaa yksinkertaisuutta ja luonnon rauhaa. Toisaalta myös laatua pidetään tärkeänä, ja mökkeillessä panostetaan esimerkiksi hyviin saunomis- ja grillausmahdollisuuksiin.

Mökkikansalaisen ei välttämättä tarvitse omistaa omaa kesämökkiä, vaan samanlaisen tunnelman voi halutessaan luoda myös omaan pihaan ilman tuntien ajomatkoja. Pihasaunaan piipahtamalla tavallinenkin ilta muuttuu hetkessä mökkilomaksi, ja arjen kiireistä saa rentouttavan irtioton.

Aitoilla majoitustilaa omiin tarpeisiin ja kyläilijöille

Vaikka mökkeily onkin mukavaa omassa rauhassa, myös ystäviä ja sukulaisia on kiva saada välillä kylään. Silloin hyvä majoitustila on tarpeen, jotta kaikki viihtyvät. Kun porukkaa saadaan jaettua eri tiloihin nukkumaan, hermot eivät kiristy niin helposti ja yhteisloma onnistuu jopa anopin kanssa.

Perinteinen aitta on mökillä edelleen loistava ratkaisu vieraiden – ja mikä ettei omankin väen – yöpymiseen. Sähköistettyinä ja eristettyinä aitat ovat yhtä miellyttäviä nukkumispaikkoja kuin itse mökkikin.

Kesäkeittiö on lomalounaiden luksusta

Ruuanlaitto on suomalaiselle lomalaiselle kesäpäivän kohokohtia. Kunnon grilli on kesäkokkauksen perusedellytys, mutta astetta pidemmälle todellinen kesäkulinaristi pääsee hankkimalla kesäkeittiön.

Kesäkeittiö sopii yhtä hyvin mökille kuin kotipihaankin, ja se mahdollistaa ulkoilmakokkailusta nauttimisen sateisinakin päivinä. Sisätiloihin mahtuvat tarpeelliset keittiövarusteet ja ruokapöytä, ja grillaamisen voi hoitaa terassin puolella.

Varaa oma hirsirakennuksesi vielä loppukesälle!

Joro-Huviloiden hirsirakenteiset saunat, aitat ja kesäkeittiöt sopivat Suomen kesään kuin sokeri pullan päälle. Nykyaikaiset vaatimukset täyttävä varustelu, siisti toteutus ja alusta asti kotimainen valmistusprosessi vastaavat laatua arvostavien mökkikansalaisten toiveisiin. Silti hinnat ovat järkevällä tasolla.

Hirsirakennusten pakettitoimituksia on saatavissa vielä tälle kesälle, elokuun tienoille. Myös muutaman käyttövalmiin hirsirakennuksen ehdimme toimittamaan vielä tälle kesäkaudelle. Toimi nopeasti!

» Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö sen tuotteen sivulla, josta olet kiinnostunut!

» Tutustu tuotevalikoimaamme tästä