Saunamökki lapsiperheen kotipihaan

Mikkeliläiset Lampiset saivat pihaansa heidän toiveidensa mukaan räätälöidyn Elliida-saunamökin, josta riittää iloa ympäri vuoden.

Takka tulille saman tien

Lampisen perheen pihamaalle Mikkeliin toimitettiin helmikuussa 2016 Joro-Huviloiden Elliida-saunamökki. Saunan pehmeistä löylyistä on ehditty nauttia koko perheen voimin jo monta kertaa.

”Sauna saatiin käyttöön heti toimituspäivänä. Rakennuksen pystytys tapahtui tosi nopeasti – kaksi tuntia, niin minulla oli jo tulet takassa. Saunan katto, terassin lattia, kaiteet ja savupiiput vain laitettiin paikoilleen, ja sitten kaikki oli jo valmista”, kertoo Nina Lampinen.

Lampisten toiveesta saunamökkiin asennettiin myös takka lämmittämään tupaa talvi-iltoina.

“Elliida-saunamökkiin ei ilmeisesti aikaisemmin ollut laitettu takkaa, mutta Joro-Huviloilta sanottiin heti, ettei se ole mikään ongelma. Paloturvallisuusasiat otettiin huomioon, ja takasta tuli nätti kuin sika pienenä. Pienen kamiinan taakse saatiin myös ihana, harmaa seinä”, Nina kehuu.

Rakkautta ensisilmäyksellä

Lampiset olivat pyytäneet tarjouksia pihasaunoista usealta toimijalta, kunnes se oikea sattui kohdalle. Sen jälkeen asiat etenivätkin nopeasti ja toiveiden mukaan.

“Elliida-sauna miellytti silmäämme, ja Joro-Huviloiden kanssa oli helppo ja mukava asioida. Kaikki loksahti heti kohdalleen”, Nina kuvailee.

Nopean toimituksen lisäksi Lampiset arvostavat erityisesti sitä, että kaikki heidän toiveensa huomioitiin saunamökin toteutuksessa.

“Toiveita sai oikeasti esittää ja ne myös toteutettiin. Voimme vaikuttaa tilaratkaisuihin,  saimme tupaan haluamamme takan ja saunan materiaaliksi valittiin toiveidemme mukaan lämpökäsiteltyä haapaa.”

“Hinta-laatusuhde on mielestäni Joro-Huviloilla aivan kohdallaan. Rakennukset ovat käyttövalmiita, eikä asiakkaan tarvitse tehdä kuin pohjatyöt. Meille tämä oli paras ratkaisu, koska emme ehdi tehdä enempää itse”, Nina perustelee.

Lempeitä löylyjä saunamökissä

Entä mikä Lampisten mielestä oli parasta koko toimituksessa?

“Itse mökki tietysti. Se on aivan älyttömän ihana ja siististi tehty. Löylyt ovat lupauksen mukaisesti happirikkaat ja pehmeät. Saunassa jaksaa lastenkin kanssa olla kauan, eikä happi lopu”, Nina kertoo.

“Joro-Huviloiden asiakaspalvelulle annan myös 10 pistettä ja papukaijamerkin. Jos joskus tarvitsemme kotipihaamme muita piharakennuksia, otamme ne varmasti Joro-Huviloilta.”