Malliston muunneltavuus vakuutti pikkumökin valinnassa

Joro-Huvilat toimitti Saimaan saaristoon saunamökin ja pikkumökin Spårmanin perheelle. Haastattelimme aiheesta Sanna Spårmania.

”Asumme itse Vantaalla, eikä meillä ollut mahdollisuutta tai aikaa alkaa rakentaa itse, joten etsimme valmista pakettia ja paikallista toimittajaa. Ensin tuli saunamökki tammikuussa 2021. Kun siihen oltiin tyytyväisiä, oli helppo tilata myös meidän pikkumökki Joro-Huviloilta (syyskuussa 2023)”, Sanna kertoo.

Joro-Huviloiden suunnittelupalvelu auttoi räätälöimään mökin omaan tarpeeseen

”Malliston muunneltavuus oli meille ihan ykkösasia! Omaa silmää tietty miellytti mallien visuaalinen maailma, mutta suunnittelu pitää kyllä nostaa esiin. Me kerroimme, millaisia ajatuksia itsellämme oli ja he räätälöivät mallistoaan meidän toiveidemme mukaan – eikä se edes maksanut extraa”, Sanna hymyilee silminnähden tyytyväisenä ja jatkaa:

”Lisäksi Joro-Huviloiden väki osasi ehdottaa ja nostaa esille hyviä näkökulmia, kun itse kerroimme mitä tarvitsemme. Heidän suunnittelupalvelunsa oli todella asiantunteva. Samalla budjettia tarkasteltiin koko ajan sen näkökulmasta, mitä tilaamme heiltä ja mitä teemme itse.”

Viimeisteltyjä yksityiskohtia ja laadukas hirsimateriaali

Kysymykseen Joro-Huviloiden tuotteen laadusta Sanna vastaa suoraan: ”Onhan tämä hinta–laatusuhteeltaan ihan todella hyvä! Mitoitus on erinomainen sisustusta ajatellen, kevyttakka on todella laadukas ja isot ikkunat antavat valoa.”

”Kaikki lähtien hirsimateriaalin paksuudesta on valittu fiksusti. Joro-Huvilat valmistaa tuotteensa paksummasta hirrestä kuin monet kilpailijat, jonka ansiosta hirsi ei lähde kiertämään. Lopputulos on jämäkkä ja tukeva rakennus, joka todella kestää aikaa.”

”Lisäksi tuo mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitkä viimeistelyasiat tehdään heillä ja mitkä tekee itse, mahdollisti paljon. Sen kyllä näkee, että tuotannossa on osaaminen kohdallaan eikä työvaiheissa ole oikaistu. Tuossa se varmaan näkyy, että tuotanto on omissa käsissä eikä olla pelkästään jälleenmyyjä”, Sanna miettii.

Voit seurata Sannan mökkimatkaa instagramissa: @saimaansaaristossa

Lataa ideakuvasto ja inspiroidu oman hirsimökin tai saunan hankintaan

Lataa ideakuvasto ilmaiseksi käyttöösi ja aloita oman rakennuksesi suunnittelu!

Lataa ideakuvasto