Mitkä ovat hirsisaunan ja -aitan tärkeimmät ominaisuudet? Vastaa ja voita 1900 € lahjakortti!

Arvomme kaikkien vastanneiden kesken lahjakortin, joka on käytettävissä mihin tahansa tuotteeseemme. Lisäetuna saat vahvemman 88 x 180 mm lamellihirren 70 x 140 mm höylähirren hinnalla. Etusi arvo on jopa 1 000–2 500 €.

Tutustu koko tuotevalikoimaamme täältä ».

Huom. Tarjousta ei voida yhdistää muihin alennuksiin tai aiempiin kampanjoihin.

Nykyaikaiset hirsisaunat ja -aitat ovat omistajansa maun mukaisia

Hirsisaunoilla ja -aitoilla on Suomessa pitkät perinteet, joista monelle nousee hyviä muistoja lapsuudesta asti. Hirsirakentamisen hyvät puolet, kuten terveellisyys, luonnonläheisyys ja käytännöllisyys, ovat edelleen arvossaan, mutta lisäksi hirsirakennusvalikoimaamme on tullut mukaan paljon uusiakin vivahteita.

Kun ennen aitoissa oli pienet ikkunat hämärän nukkumistilan takaamiseksi, nykyään voidaan yhtä hyvin nauttia maisemista täyskorkeiden ikkunalasien läpi – ja peittää ne yöksi kaihtimilla tai pimennysverhoilla. Aittojen käyttö ei myöskään rajoitu pelkästään kesäaikaan, vaan sopivilla lisävarusteluilla aitta pysyy lämpimänä talvellakin.

Saunamökeissä pääasia on toki edelleen kunnon saunominen, mutta puitteet siihen ovatkin sitten hyvin pitkälti valittavissa. Laude- ja kiuasmalleja on monenlaisia perinteisestä moderniin, tuvan puolen voi sisustaa mieleisekseen sijoittamalla sinne vaikka tyylikkään valmistakan, ja saunan ulkonäköä voi muunnella katon muodolla, nurkkamallilla sekä erilaisilla pintakäsittelyillä hyvin moneen ympäristöön sopivaksi.

Kerro meille, mikä sinulle on saunassa ja aitassa tärkeintä – ja voita lahjakortti ehkä juuri sellaisen hirsirakennuksen ostoon käytettäväksi!

Jos voitat, voit valita 1900 € lahjakortilla esimerkiksi… 

  • valmiin roskakatoksen
  • grillikatoksen täydellisen puuosatoimituksen
  • huussin täydellisen puuosatoimituksen
  • …tai hyvän alennuksen mihin tahansa sauna- tai aittamalliimme!