Käyttövalmis kesämökki, valmissauna tai hirsiaitta toimitettuna avaimet käteen

Vietä ikimuistoisia kesähetkiä ystävien kanssa, kun päivänvalo vaihtuu tunnelmalliseksi illan hämyksi. Joro-Huvilan käyttövalmiit hirsimökit ja saunamökit tarjoavat täydelliset puitteet kesäisiin illanistujaisiin, jotka saattavat venyä aina pikkutunneille asti. Tyylikäs aitta on myös ihanteellinen yllätysvieraiden majoitukseen ja tarjoaa samalla lisää säilytystilaa.


Valittavanasi on erilaisia eristys- ja sähkövarusteluja, jotta voit räätälöidä aittasi tarpeidesi mukaiseksi. Joro-Huvilan toimituksella saat uudenkarhean hirsimökin käyttövalmiina tontillesi – täydellinen paikka luoda unohtumattomia kesämuistoja.

Etu koskee kampanja aikana (1.11.2023–31.12.2023) tehtyjä uusia tilauksia, jotka toimitetaan toukokuun loppuun mennessä.

Tutustu suosituimpiin malleihimme

Alla olevat valmismökit edustavat asiakkaidemme suosituimpia valintoja. Laadukkaista materiaaleista valmistetut mökkimme eivät ainoastaan tarjoa käytännöllistä tilaa, vaan niiden tyylikäs ulkonäkö on viimeinen silaus pihallasi. Jos et löydä mieleistäsi tai jokin malli kaipaa muutoksia, niin ota yhteyttä ja räätälöimme unelmiesi piharakennuksen.

Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen hirsirakennus juuri sinulle!

Adelina

Aitta Adelina

25 m²

Lisää malleja verkkosivuillamme

Kysy myös yksilöllistä suunnittelua

Katso kaikki mallit ›

Toteutamme monenlaisia räätälöityjä toimituksia

Saat kauttamme hirsikehikot monenlaisiin toteutuksiin: perusmalleihimme, niiden räätälöityihin versioihin, arkkitehtien suunnittelemiin ratkaisuihin jne. Olemme toteuttaneet runkoja monenlaisten suunnitelmakuvien perusteella – rajana on lähinnä raakamateriaalien mitat, erinäisiä rakennusteknillisiä seikkoja, muutoin sinun luovuutesi.

Toteuta kesämökkiunelmasi helposti

Kesämökin hankinnan ei tarvitse olla vuosikausia kestävä rakennusurakka, jonka budjetti ja aikataulu venyy. Joro-Huviloiden valmisaitta tarjoaa helpon tavan kesämökistä tai lisäsäilytystilasta unelmoijalle. Rakennus on heti käyttövalmis, kun olemme toimittaneet sen pihaasi.

Valitse haluamasi varustetaso

Puuosatoimitusta voidaan täydentää myös ns. työtä vaille valmiiksi, jolloin saat kauttamme myös muut tarvittavat varusteet ja rakennusmateriaalit, kuten katemateriaalit, eristeet, kiukaan tai vaikkapa takan. Suunnitellaan yhdessä tarpeidenne mukainen toimituslaajuus

Joro-Huvilan valmismökin ostaminen on helppoa

Tyytyväisyytenne varmistaaksemme ja ostoprosessin sujuvoittamiseksi olemme laatineet kattavan hirsirakennuksen ostajan oppaan.


Suosittelemme lämpimästi tutustumaan näihin ohjeisiin, kun ryhdyt suunnittelemaan unelmiesi kesämökkiä.

Lataa maksuton opas verkkosivuiltamme.

Lataa ostajan opas ›

Joro-Huvilat edustavat suomalaista laatua ja luonnonläheisyyttä parhaimmillaan – Lue miksi Joro-Huvilat

Asiakkaidemme kertomaa valmistoimituksesta

Räätälöity Elliida-aitta istuu rantamaisemaan täydellisesti

Kotimaisuus, laatu ja käyttövalmiina toimitus saivat Riitta ja Ari Stachonin valitsemaan Joro-Huviloiden Elliida-aitan. Lopputulokseen he ovat erittäin tyytyväisiä.

Lue lisää ›

Joro-Huvilan valmissauna täyttää kovimmatkin vaatimukset

Viimeisen päälle varusteltu Senni-sauna hoitaa Pesosten pihassa menestyksekkäästi mökkisaunan virkaa. Vaikka aluetta koskevat rakennussuojelun tarkat ohjeistukset, hirsisauna taipui niihinkin.

Lue lisää ›

Löytyikö sopiva vai räätälöidäänkö teille oma paketti?

Vesa Nylander

myyntiedustaja

Puh. 0400 680 260
vesa.nylander@jorohuvilat.fi

Alrik Nylander

myyntiedustaja

Puh. 040 689 5468
alrik.nylander@jorohuvilat.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme ja siitä, miten ne sopisivat juuri sinun tarpeisiisi, jätä meille soittopyyntö. Soittopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään emmekä välitä yhteystietojasi kolmansille osapuolille.